Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rinovim banese, rimodelim apartamenti

Kërkoni një ndërtues për rikonstruksionin e një apartamenti, rimodelimin e një apartamenti? Ne kemi 25,664 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rinovim banese, rimodelim apartamenti

Sa kushton rikonstruksioni dhe rimodelimi i apartamentit? Gjatë rikonstruksionit dhe rimodelimit të një apartamenti, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: punime prishjeje dhe murature, ndërrim dyshemeje dhe lyerje. Çmimet e rinovimit të apartamenteve janë rreth 15-25 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në rindërtimin dhe rimodelimin e banesës është zakonisht një rinovim i plotë i banjës. Kostot e tjera mund të përfshijnë: konsulencë, shtrimin e pllakave, kostot e mobiljeve dhe bojës, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-450 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,664. Nuk keni më nevojë të kërkoni: rikonstruksion apartamenti, çmim rimodelimi apartamenti, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rinovim banese, rimodelim apartamentiÇmimet mesatare

Çmim të ulët72 000,00 L/punë
Çmimi mesatar268 500,00 L/punë
Cmim i larte552 000,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Rindërtimit dhe Litave të Apartament

Për të mësuar çmimin e saktë të rindërtimit dhe litarë të banesës, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e rindërtimit të banesës, shkatërrimin e banesës.

Shtrim shtrim216.0L / m2
Asfaltimi i shtratit, asnjë shtrat bazë me ndonjë kombinim të një çimentoje, çimento, tani, pllaka baske ose qeramike, trashësi mbi 10 mm -0.065 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Hapje të mjaftueshme498.0L / m2
Hapjet e goditjes në themelin ose mbivlerësimin e muratorit nga çdo tullë e djegur në çdo zonë llaç deri në 1 m2, trashësi deri në 150 mm -0,281 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva e brendshme582.0L / m2
Muret e brendshme, gëlqere, suva bërthamore të përzierjeve të thata prej 10 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pikturë akrilik - dyfishtë174.0L / m2
Piktura të dyfishta akrilike, veshja me dorë, e lyer me tavan të bardhë në substrate të hollë me gjobë mbi 3.80 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa është rinovimi i shtëpisë? Ne kemi shumë arsye për të rinovuar shtëpinë tuaj. Ndonjëherë rindërtimi dhe herë të tjera janë modernizimi i shtëpisë dhe krijimi i një atmosfere që është ideale për familjen tuaj. Rinovimi shpesh mund të jetë financiarisht i kushtueshëm se shumica e njerëzve mendojnë, por ata do të ndryshojnë shumë. Sa për të investuar në një renovim të një shtëpie apo banese Çmimi i rinovimit të shtëpisë varet nga kompleksiteti, fushëveprimi i punimeve, faqet dhe varion nga 10,000 euro - 100,000 euro. Nëse marrim parasysh mundësitë e pafundme dhe pavarësisht nga mundësitë financiare të pafundme, rekomandohen për rinovimin e shtëpisë jo më shumë se 5% të vlerës totale të shtëpisë për të shmangur investimet e tepërta. Përfitimet e rinovimit të shtëpive Arsyet për rinovimin e shtëpisë është disa. Arsyet kryesore për rinovim përfshijnë: Rritja e vlerës së shtëpisë Kjo është arsyeja më e rëndësishme për shumë njerëz që rinovojnë familjet. Nëse planifikoni të shisni shtëpinë në të ardhmen e parashikueshme, rinovimi i shtëpisë mund të rrisë çmimin e saj të shitjes për buxhetin e duhur. Zgjerimi dhe përmirësimi i hapësirës së jetës Disa njerëz zgjedhin të rindërtojnë shtëpitë e tyre për të arritur disponimin e tyre më të madh hapësinor. Rindërtimet që do t'u ofrojnë atyre më shumë hapësirë ​​të jetesës, shpesh janë rezultat i ndryshimeve të jetës si lindja e fëmijës ose ndryshimet e tjera të familjes. Stili i personalizuar / personal Përditësimi i shtëpisë tuaj për të pasqyruar stilin tuaj është një arsye e shkëlqyer për rinovimin e shtëpisë. Shtëpia është kështjella jonë dhe vendi ku mund të pushojmë. Krijimi i një hapësire optimale që është një reflektim i nevojave tona është një mënyrë e shkëlqyer për të përmirësuar strehimin tuaj. Faktorë që ndikojnë në kostot Heqja e asbestit. Në varësi të madhësisë së rinovimit, heqja e asbestit potencialisht mund të rrisë koston e rinovimit të shtëpisë tuaj. Çmimi i asgjësimit të asbestit varet nga shumë faktorë të tillë si materiali i asbestit, masa totale e mbeturinave të rrezikshme, madhësia e zonës që kërkon çmontimin dhe të tjerët. Çmimet e orientimit p.sh. Për deponimin e përjetësisë nga çatitë, pllakat e murit po lëvizin nga 7 - 9 euro për m2. Është një punë që ju duhet të hyni jashtë, sepse trajtimi i asbestit është i dëmshëm për organizmin njerëzor që nuk mund të bëni veten. Shpërndarja e asbestit është një aktivitet që mund të kryhen vetëm kompani të specializuara me kompetencë profesionale për menaxhimin e rrezikshëm të mbeturinave. Fuqi punëtore Shpenzimet normale të punës përfshijnë ndërtesat, elektricistët, plumbers dhe zanatet e specializuara të tilla si pllaka ose xhamat. Megjithatë, mos harroni kostot e mëtejshme që vijnë në mënyrë të konsiderueshme para se të zbatohen veprat. Arkitektët dhe inxhinierët mund të jenë të dashur nëse kërkon punë, kështu që nuk do të harrosh për të bërë një studim dhe për të marrë disa oferta të ndryshme para rindërtimit. Heqjen e mbeturinave Qiraja e një enë në vendin e rindërtimit është një mënyrë me kosto efektive dhe të rehatshme për të lëvizur mbeturinat. Lista e Çmimeve të Mbeturinave të Ndërtimit: deri në 2.5 ton nga 180 deri në 420 euro, me një ton më shumë se një shtesë prej 30 - 130 euro sipas llojit të mbeturinave të ndërtimit. Rregullimet e sipërfaqes Cilësia e trajtimit sipërfaqësor të përdorur për rinovim mund të rrisë koston e përgjithshme të projektit. Nëse buxheti është i kufizuar, ka shumë mënyra për të marrë pajisje cilësore për një pjesë të çmimit. Vetë-Jobs vs Professional Siç është përmendur tashmë, një nga shpenzimet e rëndësishme të rinovimit është kostoja e punës. Punimet e vogla si piktura, puna e vogël e prishjes, peizazhit, suva, pllaka dhe ndryshime kozmetike që mund të bëni vetë. Ju kursen para, por jo domosdoshmërisht kohë. Rekomandohet fuqimisht që puna që kërkon kualifikime të veçanta që nuk janë të sigurta ose mund të shkaktojnë dëme të mëdha për t'iu lënë ekspertëve. Këto shërbime përfshijnë punën hidraulike, instalime elektrike, pajisje të gazit, punë ndërtimore, mbulim, dysheme bluarje dhe çdo punë më të madhe shkatërrimi. Ndonjëherë kostot e rinovimit mund të përfshihen në një strehim ose kredi hipotekare. Herë të tjera ju duhet të merrni një kredi të pavarur për të rinovuar shtëpinë. Shpenzimet e interesit për këto kredi mund të rrisin ndjeshëm koston përfundimtare të projektit, në varësi të kushteve të kredisë. Gjatë procesit të rinovimit strehimit jashtë shtëpisë Nëse projekti shtrihet për një numër të punës, mund t'ju duhet të largoheni nga shtëpia për disa kohë dhe të gjeni strehim të lirë. Këto janë kostoja që shumë në buxhet nuk marrin parasysh se çfarë gabimi është. Vlerësimet e çmimeve për madhësinë e shtëpive të ndryshme Madhësia e shtëpisë është një faktor vendimtar në koston e rindërtimit të shtëpisë. Këtu janë disa shembuj të asaj që mund të prisni: Shtëpi të vogla / apartamente Shtëpitë e vogla dhe apartamente shpesh përfshijnë llojet më pak të komplikuara të punës. Shtëpi të mesme Për shtëpitë e mesme, kostoja e ndërtesës M2 mund të rritet me kompleksitetin e punës. Për shembull, ngarkesa mund të jetë instalimi i një tap ose linja të re të energjisë, e cila mund të rrisë ndjeshëm koston e rinovimit. Shtëpi të mëdha Renovimi i një shtëpie më të madhe është shpesh më i komplikuar. Instalimi i pajisjeve dhe materialeve të lartë janë gjithashtu më të mundshme. Çmimi i rinovimit të një shtëpie më të madhe zakonisht fillon në 100,000 euro. Nëse keni nevojë për një punë të re ose punë mobilieri, ajo gjithashtu mund të rrisë kostot. Çfarë mund të prisni nga buxhete të ndryshme për të rinovuar shtëpinë? Një nga faktorët kryesorë të kostos është çmimi i materialeve që zgjidhni për projektin tuaj të zbatuar. Këtu janë disa shembuj të asaj që mund të kushtojë rindërtimin e një shtëpie tipike me një sipërfaqe prej 200 m2. Rindërtimi i pranueshëm i kostos: Ka shumë mënyra të përballueshme për të rinovuar shtëpinë tuaj, duke përfshirë përzgjedhjen e materialeve të klasës së ulët. Ky lloj i rinovimit mund të kushtojë 13 000 - 40 000 për materiale kategori më të ulëta. Nëse punoni me një buxhet më të ulët, mund të përsoseni vetëm rindërtimin e disa dhomave kryesore dhe jo të gjithë shtëpinë. Klasa e mesme: Rinovimi në të njëjtën shtëpi me cilësi mesatare, por jo luksoze, do të kushtonte 40 000 - 60 000 euro. Me një buxhet të mesëm ju mund të rindërtoni të gjithë shtëpinë nëse zgjidhni materialet me mençuri. Ëndrra luksoze Renovimi luksoz në të njëjtën shtëpi do të kushtonte më shumë se 80 000 - 130 000 euro. Vlerësimet e kostove të rinovimit Këtu janë disa vlerësime për punë të mëtejshme në rinovimin e shtëpisë (kostoja mesatare e listuar): Renovimi i plotë prej 3000 - 5000 euro. Renovimi i dhomës së ndenjes 4 000 - 10 000 euro. Renovimi i dhomës së gjumit 2000 - 7000 euro. Renovimi i kuzhinës 7000 - 40 000 euro. Instalimi i katit lundrues (pa materiale): vendosja e dyshemesë - 5,50 € - 11,50 euro; Financimi i rrethinave të dyshemesë, silikonizimi, nënshkrimi nga 3.00 euro / metër i zakonshëm (BM). Lidhja nga 4.10 euro / m2, lidhja e plastikës me tapet nga 1.20 metër të përbashkët (BM). Pikturë e brendshme e shtëpisë - depërtimit të mureve dhe tavanit, pikturës, primer ose pallto me ngjyra 2,50 - 3,00 euro / m2. Këshilla për të marrë një vlerësim të saktë Tip nr. 1: Merrni më shumë oferta nga ndërtuesit. Lidhu me disa ekspertë në zonën tuaj duke përdorur Wilio. Ju gjithashtu do të merrni një ide se çfarë duhet të ngarkohet për disa shërbime rinovimi, si dhe shpenzimet mesatare të rinovimit. Tip nr. 2: Dini atë që dëshironi. Aftësia për të formuluar atë që dëshironi, do të ndihmojë ndërtuesin tuaj që t'ju ofrojë ofertën më të saktë. Tip nr. 3: Bëni studimin tuaj. Di përafërsisht se çfarë lloj kosto po aplikoni. Disa kompani mund të kenë edhe një kalkulator të kostos së rinovimit për t'ju ndihmuar të merrni një vlerësim të saktë para se të kërkoni një kuotë të veçantë. Tip nr. 4: Buxheti rezervë. Ngjarje të papritura pothuajse gjithmonë do të shfaqen gjatë rinovimit. Nëse doni të shmangni stresin dhe shqetësimet, shtoni 10% deri në 15% të kostos totale të buxhetit të rinovimit. Kompania vs. Eksperti i rindërtimit Një nga përfitimet e një biznesi të madh është se produktet dhe materialet që blejnë në sasi të mëdha mund të marrin me zbritje dhe të transferohen tek ju. Edhe ndërtuesit më të mëdhenj kanë tendencë të kenë praktika më të mira në rast se diçka shkon keq. Ndërtuesi më i vogël ka të ngjarë të jetë më fleksibël dhe lejon ndryshime gjatë zbatimit pa shpenzime të kostove. Shërbimi ndaj klientit me ndërtuesit më të vegjël mund të jetë më shumë personal dhe më shumë vëmendje mund t'ju paguhet me më pak urdhra. A duhet ta bëj vetëm? Për çdo punë të vogël me rrezik të vogël mund të provoni veten. Çdo gjë që mund të kërkojë akreditim ose certifikatë të veçantë ose ndonjë gjë që mund të çojë në dëmtime të mëdha të mëdha duhet t'i lihet ekspertëve. Çdo punë që kërkon hidraulik ose ndryshime në instalimin elektrik duhet të kryhet nga specialistët e regjistruar. Njihuni me njerëzit me të cilët do të punoni. Për një punë të madhe si Renovimet në shtëpi, është shumë e mundshme që ndërtuesi do të duhet të vijë të kontrollojë vendin e ndërtimit dhe të zbulojë se çfarë duhet bërë. Sigurohuni që jeni në shtëpi dhe prezantoni projektin tuaj të rindërtimit për të marrë ofertën më të saktë.