Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rimodelim kuzhine

Po kërkoni një marangoz për të rinovuar kuzhinën tuaj? Ne kemi 25,476 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,390 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Rimodelim kuzhine

Sa kushton një rinovim i kuzhinës? Gjatë rindërtimit të një kuzhine, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqjen e njësisë origjinale të kuzhinës, prodhimin dhe montimin e një njësie të re kuzhine, lidhjen e pajisjeve, punë instalimi dhe lyerje. Çmimet e rimodelimit të kuzhinës janë rreth 1500-7000 euro për kuzhinë. Artikulli më i shtrenjtë në rindërtimin e kuzhinës është zakonisht prodhimi i një njësie kuzhine me porosi. Kostot e tjera mund të përfshijnë: grumbullimin e mbetjeve, blerjen e pajisjeve, kontrollet e energjisë elektrike dhe gazit, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-1000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,476. Mos kërkoni më tej: kuzhina është e rinovuar, ju merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,390 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Rimodelim kuzhine

Çmimet mesatare

Çmim të ulët90 000,00 L/punë
Çmimi mesatar256 200,00 L/punë
Cmim i larte429 000,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të rindërtimit të kuzhinës

Për të mësuar çmimin e saktë të rindërtimit të kuzhinës, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kuzhinës së rindërtimit.

Instalimi i lavamanëve të kuzhinës726.6L / një copë
Instalimi i mbylljes së kuzhinës të thjeshtë pa valvulat e rrumbullakëta me diametër deri në 380 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri294.0L / një copë
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri, shishe Lotta Corpus me nivele, gjerësi mbi 400 deri në 800 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri dhe dyerve174.0L / një copë
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri, dera e sipërme e kabinetit duke përfshirë varet, me xham.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri dhe worktops420.0L / një copë
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri, worktop, duke përfshirë myk të pasme të pasme mbi 2000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?