Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rikuperim

Po kërkoni një ofrues për rikuperim? Ne kemi 22,322 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rikuperim

Sa kushton rikuperimi? Gjatë rikuperimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektimin e ventilimit me rikuperim dhe llogaritjen paraprake të çmimit, kontrollin dhe menaxhimin e shpërndarjes së ventilimit të njësisë së ventilimit. Çmimet e ventilimit të ajrit të kontrolluar në ambiente janë rreth 3800-4550 euro për sistemin e përgjithshëm me rikuperim. Artikulli më i shtrenjtë në rikuperim është zakonisht njësia e ventilimit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: tarifat e instalimit, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 500-600 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,322. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e rikuperimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: RikuperimÇmimet mesatare

Çmim të ulët15 780,00 L/Strukturë
Çmimi mesatar34 908,00 L/Strukturë
Cmim i larte91 200,00 L/Strukturë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të rikuperimit

Për të mësuar çmimin e saktë të rimëkëmbjes, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e rimëkëmbjes.

Njësitë Passive të Rimëkëmbjes126 000,00L / një copë
Njësitë e rimëkëmbjes pasive (njësitë e ventilimit të shpërndara si një nivel ventrikular). Arritja e fuqisë së qëndrueshme në konsumin minimal
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Njësitë aktive të rimëkëmbjes300 000,00L / një copë
Njësitë aktive të rimëkëmbjes (njësitë e ventilimit të shpërndara si një nivel ventrikular). Avantazhi është blerja efektive e energjisë së përgjithshme të ajrit të mbeturinave
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Përfshirja e rimëkëmbjes.1 500,00L / orë
Të gjitha aktivitetet që lidhen me njësinë e rimëkëmbjes së përfshirë (përfshirja, vendosja dhe trajnimi)
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Rimëkëmbjes kryesore450 000,00L / një copë
Ai përfaqëson një propozim për zgjidhjet e duhura, konsultimin, këshillimin, zgjedhjen e njësisë dhe përfshirjes më të përshtatshme + duke filluar rimëkëmbjen
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023