Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rikonstruksioni i bërthamave të apartamenteve

Po kërkoni një ekspert për rindërtimin e qendrës së banesave? Ne kemi 20,054 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Rikonstruksioni i bërthamave të apartamenteve

Sa kushton rindërtimi i bërthamave të banesave? Gjatë rikonstruksionit të bërthamave të banimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: punime prishjeje dhe murature, tjegulla, lidhje tualetesh, lavamanësh dhe dushe. Çmimet e rimodelimit bazë të banesave janë rreth 3000 - 7000 euro për rimodelim. Artikulli më i shtrenjtë në rindërtimin e bërthamës së strehimit është zakonisht puna e lidhur me tjegulla. Kostot e tjera mund të përfshijnë: mbledhjen e mbetjeve dhe kostot e lyerjes, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,054. Mos kërkoni më tej: rindërtimi i çmimit bazë të banesave, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Cores Residential

Për të mësuar çmimin e saktë të rindërtimit të bërthamave të banimit dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e rindërtimit të cores apartament.

Heqja e Core Umakart840.0L / m2
Pompimi dhe largimi i paneleve individuale umakarto
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke mbuluar muret e brendshme960.0L / m2
Ndërtimi i ndarjeve të reja, qoftë nga pllakat ose tulla
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vendosja e shtrimit dhe dyshemeve1200.0L / m2
Balancimin dhe përcjelljen e substratit, duke menduar për shtrimin dhe skicat, splashing
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Bath / dush / lavaman1080.0L / orë
Seating dhe furnizimit me energji elektrike dhe tualet të mbeturinave, dush, banjë ose lavaman
Së bashku
orë
Futni kërkesën

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?