Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Rezervuar i ujit te shiut

Jeni duke kërkuar për një ofrues të rezervuarëve të ujit të shiut? Ne kemi 25,820 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Rezervuar i ujit te shiut

Sa kushton një rezervuar uji i shiut? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për rezervuarët e ujit të shiut: transportin, montimin dhe lidhjen e rezervuarit. Çmimet e rezervuarëve plastikë janë rreth 200-1500 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në rezervuarët e ujit të shiut është zakonisht montimi i plotë i rezervuarëve të shumtë të shiut. Kostot shtesë mund të përfshijnë: qiranë e pajisjeve të rënda, shërbimin pas garancisë dhe riparime të vogla, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,820. Mos kërkoni më tej: rezervuari i ujit të shiut do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Rezervuar i ujit te shiutÇmimet mesatare

Çmim të ulët12 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar42 840,00 L/një copë
Cmim i larte90 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorÇmimet e rezervuarit të shiut

Për të mësuar çmimin e saktë të tankeve të shiut, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në rezervuarin e ujit të shiut.

Tank plastike17 460,00L / një copë
Tank plastike të shiut 800x800x800 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Vertical Presioni24 360,00L / një copë
Anije presioni vertikal me 300 l, lidhni 1 "fije të jashtme.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Rezervuari i ujit nëntokësor61 320,00L / një copë
Rezervuari i ujit nëntokësor me 3,000 L.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Rezervuari i ujit nëntokësor me 5,000 l102 000,00L / një copë
Tanket nëntokësore të shiut 5000 l.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbimet komunale dhe ndertimi i infrastrukturesSa kushtojnë punimet e inxhinierisë civile? Në inxhinierinë civile, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?