Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Restaurimi i dyerve

Po kërkoni një marangoz ndërtimi për të rinovuar derën? Ne kemi 18,220 marangozë ndërtimi në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,850 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Restaurimi i dyerve

Sa kushton një rinovim i dyerve? Gjatë rinovimit të dyerve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: lëmimi i dyerve, ndërrimi i paneleve të xhamit, ngjitja e folieve të dekoreve të ndryshme. Çmimet e rinovimit të dyerve janë rreth 17-50 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në rinovimin e një dere është zakonisht ndryshimi i mbushjes në xhami. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, përdorimin e dekorit premium, i cili kushton mesatarisht 10-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,220. Mos kërkoni më tej: rinovimi i derës me çmim, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,850 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Restaurimi i dyerveÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 020,00 L/një copë
Çmimi mesatar1 392,00 L/një copë
Cmim i larte1 800,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të renovimit të derës

Për të mësuar çmimin e saktë të rinovimit të derës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e renovimit të derës.

Dera klasike e plotë3 600,00L / një copë
Renovimi i dyerve të plota klasike - jashtme dhe të brendshme.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Derë me xham9 000,00L / një copë
Renovimi i dyerve të pllakave me xham.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Dera e modeluar, e dekoruar10 800,00L / një copë
Renovimi i dyerve të modeluara, të dekoruara me përfundime të veçanta.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Kornizë klasike3 600,00L / një copë
Renovimi i dyerve klasike - pa themelim.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalim i dyerveSa kushton montimi i derës? Gjatë montimit të dyerve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?