Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Raporte gjeologjike

Po kërkoni një gjeolog për raporte gjeologjike? Ne kemi 21,129 gjeologë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Raporte gjeologjike

Sa kushtojnë raportet gjeologjike? Për raportet gjeologjike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: vlerësimi i sipërfaqes së ndërtesës dhe tokës, përgatitja e një raporti për përmbajtjen e tokës, vlerësimi i pranisë së ujërave nëntokësore. Çmimet e rilevimit të përmbajtjes së tokës së parcelës ndërtimore janë rreth 280-350 euro për raport. Artikulli më i shtrenjtë në raportet gjeologjike është zakonisht vlerësimi i cilësisë dhe gjendjes së tokës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultime, tarifa administrative, llogaritje shtesë, e cila kushton mesatarisht 10-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,129. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e lajmeve gjeologjike, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Raporte gjeologjikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët49,80 L/punë
Çmimi mesatar58,80 L/punë
Cmim i larte66,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të lajmeve gjeologjike

Për të mësuar çmimin e saktë të mesazheve gjeologjike, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e administratës gjeologjike.

Vlerësimi i sipërfaqes së ndërtimit dhe tokës15000.0L / një copë
Vlerësimi i sipërfaqes së ndërtimit dhe tokës.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Zhvillimi i një raporti të përmbajtjes së tokës18000.0L / një copë
Zhvillimi i raportit të përmbajtjes së tokës.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Vlerësimi i pranisë së nënujore12000.0L / një copë
Vlerësimi i pranisë së nënujore.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Konsultim1380.0L / orë
Konsultimi në praninë e materialeve dhe ujë të ulët në tokë. Vlerësimi i përshtatshmërisë ose ndërtimeve të papërshtatshme në sipërfaqe.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?