Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Radiator

Po kërkoni një specialist radiatorësh? Ne kemi 18,501 trajnerë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,389 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Radiator

Sa kushton një radiator? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për radiatorët: ndërrimi i radiatorëve, servisimi dhe riparimi, testet e presionit të ngrohjes dhe punë të tjera ngrohëse. Çmimet e radiatorëve janë rreth 22-6000 euro për copë. Artikujt më të shtrenjtë brenda radiatorëve janë zakonisht radiatorët horizontalë prej çeliku të pandryshkshëm. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin e urgjencës, ajrimin e radiatorit dhe ndërrimin e kokave dhe valvulave, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,501. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e radiatorëve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,389 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Radiatorëve

Për të mësuar çmimin e saktë të radiatorit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e radiatorit.

Radiator me lidhje më të ulët7809.0L / një copë
Radiatorët e lidhjes së poshtme përdoren më së shpeshti për divorcet e reja në apartamente ose në shtëpi ku shpërndarjet janë të përgatitura nga fundi i katit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Radiator me lidhje anësore9012.0L / një copë
Përdorimi më i zakonshëm tashmë në divorcet e vjetra të radiatorëve të vjetër në apartamente ose shtëpi familjare. Në shumë raste, kërkohet rindërtimi i shpërndarjes.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shkalla e radiatorit drejt.2526.6L / një copë
Drejt, shkallët e radiatorit të drejtpërdrejtë të ngrohjes mund të jetë mjaft i shpejtë banjo, struktura është e përshtatshme për tharjen e peshqirëve dhe objekteve të tjera.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Radiator shkallë hark.3936.0L / një copë
I përshtatshëm për ngrohjen e objekteve rezidenciale dhe jo-banesore, ngrohje banjo, kuzhinë, tualete, korridoret sanitare të sallës dhe të ngjashme., Për të thatë peshqir, rroba, lloje të ndryshme të tekstileve.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?