Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Qendra e kopshtit

Po kërkoni një kopshtar për kopshtari? Ne kemi 10,471 kopshtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Qendra e kopshtit

Sa kushtojnë shërbimet e kopshtarisë? Në hortikulturë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: hartimin e projektit dhe shfaqjen 3D, shpërndarjen e pemëve, shkurreve, zbukurimeve, pemëve frutore dhe lëndinave. Çmimet e pemëve dekorative dhe pajisjeve të kopshtit janë rreth 15-25 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në hortikulturë është zakonisht instalimi i sistemeve të ujitjes dhe ndërtimi i pellgjeve. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: kositjen dhe plehërimin e lëndinës, mjetet e kopshtarisë, skarifikimin, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 10,471. Mos kërkoni më tej: çmimi i kopshtarisë, ofertat më të mira dhe puna cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Qendra e kopshtit

Çmimet mesatare

Çmim të ulët6,60 L/m2
Çmimi mesatar12,00 L/m2
Cmim i larte15,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të hortikulturës

Për të mësuar çmimin e saktë të hortikulturës, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutem shikoni në çdo shërbim në kategorinë Hortikulturës.

Lidhja e diametrit të pemëve qumeshtit të trungut mbi 100 deri në 300 mm420.0L / një copë
Lidhja e diametrit të pemëve qumeshtit të tendosjes mbi 100 deri në 300 mm me prerje trim dhe me industrinë me tërheqje potencialisht të nevojshme për distancën deri në 50 m ose me ngarkim në një mjet transporti.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Thellësia e bllokimit të papaguar dhe nyjeve648.0L / m3
Thellësia e gropave dhe nyjeve të shpakëruara, duke përjashtuar slits me mure pjerrta për kanalin nëntokësor, me vendbanimin e ADN-së në profilin dhe gradientin e përshkruar, në shkëmb 3 deri në 100 m3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Kositje.3.6L / m2
Kositje me lënien e barit të mesëm të dendur qëndrojnë në vend në një periudhë vegjetative.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim6000.0L / gjitha
Konsultimi në vendin e mbjelljes së shkurreve, pemëve dhe luleve.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?