Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Punime toke

Jeni duke kerkuar nje ndertues per punime toke? Ne kemi 26,462 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime toke

Sa kushtojnë punimet e tokës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë punimeve tokësore: sigurimin e mekanizmave, heqjen e pemëve të vjetra, trungjet dhe shkurret, barërat e këqija, gërmimin e themeleve, modifikimet e rrugëve dhe rrugëve. Çmimet e punimeve të tokës në kantier janë rreth 30-45 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në punën e tokës është zakonisht marrja me qira e një ekskavatori të kombinuar me një ngarkues. Kostot shtesë mund të përfshijnë: marrjen me qira të një mini-ekskavatori, një krah hidraulik dhe sigurimin e grumbullimit të mbetjeve, që kushton mesatarisht 200-550 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,462. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e punimeve tokësore, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Punime tokeÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 800,00 L/orë
Çmimi mesatar2 184,00 L/orë
Cmim i larte2 700,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të tokës

Për të mësuar çmimin e saktë të punimeve tokësore, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e punimeve tokësore.

Shpërndarja e rripave të bazës së shtëpisë1 740,00L / orë
Krijimi i objekteve të ndërtimit. Ato përdoren për të krijuar sisteme strukturore të murit dhe skeletit. Rrip i bazës përbëhet nga një rreze e vazhdueshme me një pamje ndërsektoriale që ka një drejtkëndësh, të drejtuar, brinjë. Gjerësia e rripave bazë varet nga një llogaritje statike bazuar në kapacitetin mbajtës të nëntokës.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Gërmimi i duarve për mashtrimin e furrës së kullimit rreth shtëpisë1 800,00L / orë
Kullimi rreth objektit të ndërtesës për të kulluar ujin për të parandaluar problemet me fryrje në shtëpi nga muret.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Disheptimi i tokës840,00L / m3
Para se të shpëtosh gërmimin në argjinaturat e kompaktuar, nëntoka duhet të rregullohet. Është hequr, re është reduktuar, ose toka e papërshtatshme, e cila zëvendësohet me një tokë më të përshtatshme hiqet.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Eksporti i ndërtimit të suteve.270,00L / t
Eksporti i suteve të ndërtimit, dhe ndërtimi i mbeturinave për deponinë. Çmimi nuk përfshin transportin.
Së bashku
t
Futni kërkesën
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Pastrimi i puseveSa kushton pastrimi i puseve? Gjatë pastrimit të puseve, ne shpesh ofrojmë...
Germimi dhe shpimi i puseveSa kushton gërmimi dhe shpimi i puseve? Gjatë gërmimit dhe shpimit të...
Germimi i themeleveSa kushton themeli i gërmimit? Gjatë gërmimit të themeleve, ne shpesh ofrojmë...
Boshte inspektimiSa kushtojnë boshtet e inspektimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
ShpimSa kushtojnë gropat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për shpime: shpime...
Germim per rjedhje ujiSa kushton ndërtimi i një kanali? Gjatë ndërtimit të një kanali, ne...
Punime germimiSa kushton puna e gërmimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa është bazat e shtëpisë? Shumë ndërtues kanë probleme me rritjen e kostove të ndërtimit. Kryesisht është e palogjikshme për fajit, por një qasje shumë e zgjeruar që qëndron në mesatare. Shpenzimet mesatare nuk janë të kufizuara në ndërtimet e tyre; mbizotërojnë në industrinë e ndërtimit. Mesataret mund të jenë të dobishme në diskutimet e përgjithshme, por rrallë dikush në të vërtetë e arrin këtë vlerë mesatare kur ndërton një shtëpi. Kostoja e ndërtesës Këto kosto përfshijnë gjithçka që është nën dyshemenë e përfunduar, por nuk përfshijnë sende të tilla si trotuare, shtrimi ose kullimi që do të trajtohen më vonë. Komponentët kryesorë që ndikojnë në çmimin e bazave tuaja janë: Lloji i tokës Çfarë është shumë specifik për një vend të caktuar - pjesë të ndryshme të tokës suaj do të kenë kushte të ndryshme të tokës; Nëse toka ka peshë të mjaftueshme ose jo për të përcaktuar nëse keni nevojë për bazën më të thjeshtë, më të lirë ose më të kushtueshme. niveli i ujit nëntokësor; Nëse e goditni ujin kur të gërmoni, është e mundshme që ju do të duhet të rivlerësoni ku të ndërtoni ose nëse do të investoni në një sistem të shtrenjtë për kullimin e ujit nga ndërtesa. Afërsia e lumenjve, liqeneve ose puseve, sepse mund të ndikojë përsëri në ujërat nëntokësore, por gjithashtu mund të nënkuptojë që ju duhet të merrni parasysh mundësinë e ngjitjes së ujit gjatë gjithë jetës së objektit të koordinuar si një vend që nuk ndodhet pranë ndonjë burimi e ujit. Afërsia e vegjetacionit duke përfshirë pemët, barërat e këqija etj. Ata mund të japin udhëzime në lidhje me kushtet e tokës dhe nevojën për të adresuar problemet e sistemeve të rrënjës. pjerrësia ose niveli i vendit; Nëse keni nevojë të prerë vendin në komplot ose toka është e nevojshme për t'u marrë me rritjen e kompleksitetit dhe kështu një kosto tjetër. Dizajni (forma dhe madhësia) e shtëpisë ka një ndikim të drejtpërdrejtë në koston e themeleve. Sa më i lartë se shtëpia është më e rëndë dhe kërkon mbështetje më të madhe. Zona e madhe e katit përdhesë gjithashtu do të thotë më shumë mure, që do të thotë më shumë konkrete. Kur të gjitha këto probleme njihen dhe kuptohen, statistikat do t'i hartojnë ato për t'iu përshtatur nevojave të ndërtesës në një vend unik dhe përcaktojnë bazën. Ky specifikim mund të llogaritet, duke përfshirë nivelet e kërkuara të punës natyrore, betonit në vend, sasinë e saj, etj. Llojet e fondacioneve Lloji më i zakonshëm i fondacioneve njihet si një bazë pista. Hendeku zakonisht tretet në një gjerësi prej 900 mm për muret e jashtme, por përsëri nuk është gjithmonë. Gjerësia, thellësia dhe pamja e çdo substrate të veçantë do të duhet të propozojë një inxhinier. Thellësia është zakonisht përafërsisht 1 m poshtë terrenit dhe në fund të hendekut është e mbushur me beton dhe përforcim në një thellësi prej rreth 300 mm nga e cila fillon muret e bllokut. Mesatarisht, blloku i parë ndodhet në 700 mm, i njohur përgjithësisht si muret në rritje, të vendosura nga maja e bazës në nivelin e katit të përfunduar. Blloku pastaj përdoret si një formwork për të mbushur gurin në fund të katit të ri dhe për të derdhur beton në një dysheme të mëvonshme betoni. E njëjta procedurë vlen edhe për muret e brendshme dhe të jashtme; Megjithatë, shumica e mureve të brendshme do të kërkojnë një bazë më të ngushtë për shkak të trashësisë së ndryshme të murit. Bazat e hekurit janë të dizajnuara për zona ku kushtet e tokës nuk janë aq fikse sa ato ku mund të përdoret baza e pistave. Bazat e hekurit mbulojnë të gjithë zonën e pllakës bazë tokësore dhe shpërndajnë një ngarkesë ndërtimi në një zonë më të madhe se bazat e tjera, duke zvogëluar presionin në tokë. Në detaje themelore, e gjithë ndërtimi derdhet në një proces. Bazat e hekurit në përgjithësi do të kërkojnë një sasi të konsiderueshme të formave shtesë dhe përforcimit të çelikut përtej rripit standard të themelit, të cilat i tejkalojnë ato. Nëse kushtet e tokës janë jashtëzakonisht të këqija, bazat e mbledhura mund të kërkohen. Akumulimi qëndron në procesin e fërkimit të një kolone të veçantë të betonit në tokë derisa të arrihet një nivel fiks. Pastaj betoni është derdhur në grumbull dhe kështu pesha e pasurive të patundshme shtrihet nëpër të gjitha shtyllat dhe transferimin e peshës në një substrate të fortë poshtë saj. Shtyllat janë një plotësues i kushtueshëm për çdo projekt dhe kostoja e punës mund të llogaritet pas përfundimit të një propozimi të detajuar. Shembull tipik Metoda më e lirë e ndërtimit është të kopjoni mënyrën se si prindërit tanë të vjetër ndërtojnë shtëpitë e tyre. Kjo është e vërtetë në të gjitha aspektet, nga forma nëpërmjet përzgjedhjes së materialit në metodën e ndërtimit. Nëse shohim formën dhe stilin e pasurive të patundshme të ndërtuara në 40, 50 dhe 60, shumica e pasurive të patundshme vendase është projektuar në forma të thjeshta drejtkëndore. Pasuritë e paluajtshme u ndërtuan zakonisht si një bungalow njëkatëshe ose shtëpi standarde dykatëshe. Këto forma të ndërtimit ishin dhe vazhdojnë të mbeten forma më ekonomike. Angles më pak, kthesë, depresion ose cutouts përmban një propozim, më pak do të jetë ndërtimi. Është e qartë se është edhe nëse dy pasuri të paluajtshme me një sipërfaqe prej 139 m², ku një pronë është njëkatëshe dhe dykatëshe e dytë, do të ketë kosto të ndryshme të strukturës së poshtme të pasurive të patundshme dykatëshe duke përdorur një zonë më të vogël në tokë. Çdo projekt është unik dhe nuk rezulton nga ajo që të njëjtat norma janë të vlefshme për ekzekutimin e të njëjtit punë në vende të ndryshme të projektit. Vendndodhja ka tendencë të ketë një ndikim në kostot. Sa i përket çmimeve dhe kostove, puna fillestare e kërkuar në çdo pikë do të përfshijë heqjen e vegjetacionit ekzistues, pemëve dhe shtresës së sipërme. Kostoja e ndërtesës është tani e qartë, koha e tokës është të përballojë dhe të gërmojë bazat. Plani i tërë kati duhet të jetë i balancuar në pikën zero ku do të jetë fundi i mbushësit të gurit. Vetëm të gjeni hendekun e themelit nga ky nivel. Pas derdhjes së betonit dhe përforcimit është koha për të hequr muret nga tulla. Strukturat e tullave në bazat e kasetës në përgjithësi do të jenë përgjithësisht, sipas dizajnit të inxhinierëve për një projekt të caktuar, 700 mm, duke filluar nga maja e bazës. Pas përfundimit të ndërtimit të murit, pjesa e poshtme e nivelit të dyshemesë është e mbushur me materiale të mbushura me gurë dhe pastaj kompaktohen në vendin e tyre. Është e rëndësishme që materiali i përzgjedhur të vërtetohet për të konfirmuar mungesën e çdo materiali të gaztë të tillë si piri në gur. Në majë të gurit ka një shtresë të rërës të balancuar dhe të kompaktuar. Pastaj, një pjatë prej 150 mm betoni zakonisht është instaluar në dysheme që shërben si një ndërtim i madh për katin e dytë të pasurive të paluajtshme. Një membranë e papërshkueshme nga uji është vendosur në dysheme që rrotullohet lart për të prekur nivelin më të lartë të formimit ku do të plotësohen vlerat e hidroizolimit. Qëllimi i këtyre materialeve është të shkëpusë të gjithë lagështirën nga objekti. Për të shmangur humbjet termike në tulla të vendosura në baza, ju mund të përdorni materiale që parandalojnë tejkalimin termik. Pastaj, membrana vendos izolimin e dyshemesë në trashësinë e dëshiruar sipas përcaktimit për të përcaktuar shtresën izoluese për të përputhur murin e jashtëm përgjatë perimetrit të pronës. Pastaj instalohet dyshemeja e dytë e betonit, e cila përgjithësisht është e referuar si një bllok, dhe një katin përdhesë të pronës gjenerohet. Në rastin e ngrohjes në dysheme, tubat për këtë sistem janë përgjithësisht të vendosura në izolim para se të derdhin më shumë. Izolimi dhe ekranet shpesh instalohen pas fazës së çatisë - parandalojnë dëmtimin e dyshemesë. Kur të gjitha tulla janë në vend dhe ju jeni të sigurt se pjatë bazë siguron ndërtimin kryesor të katit përdhesë, membrana hidroizoluese është montuar direkt në pllakën bazë të ndjekur nga izolimi dhe një llaç.
Përditësuar në: May 15, 2023