Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Punime te specializuara ndertimi

Jeni ne kerkim te nje ndertuesi per punime te specializuara ndertimi? Ne kemi 24,479 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime te specializuara ndertimi

Sa kushton puna e specializuar e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për punë të specializuara ndërtimore: montim dhe çmontim të skelave dhe platformave të punës, ndërtim themelesh dhe grumbullime shtyllash, shpim dhe gërmim kanalesh, montim konstruksionesh metalike, përkulje të armaturës ose betonim çeliku. Çmimet e punëve profesionale ndërtimore janë rreth 90-350 euro për punë. Artikulli më i shtrenjtë në punët e specializuara të ndërtimit është zakonisht ndërtimi i oxhaqeve dhe furrave. Kostot shtesë mund të përfshijnë: qiranë e pajisjeve dhe shërbimin, i cili kushton mesatarisht 50-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,480. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e specializuar të punimeve të ndërtimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Punime te specializuara ndertimiÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 800,00 L/orë
Çmimi mesatar5 160,00 L/orë
Cmim i larte12 000,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
AsfaltimSa kushton asfaltimi? Gjatë asfaltimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqja...
Bluarje dhe lustrim betoniSa kushton bluarja e betonit? Gjatë lëmimit të betonit, ne shpesh ofrojmë...
Freze, linje per oxhakSa kushton bluarja e oxhakut? Gjatë frezimit të oxhaqeve, ne shpesh ofrojmë...
Hidroizolim themeliSa kushtojnë themelet hidroizoluese? Gjatë hidroizolimit të themeleve, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Shtyllat e themelitSa kushton pilotimi? Gjatë pilotimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: punë...
Prerja e betonitSa kushton prerja e betonit? Gjatë prerjes së betonit, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?