Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Punime metalike

Jeni në kërkim të një farkëtari për prodhimin e metaleve? Ne kemi 21,956 farkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime metalike

Sa kushton prodhimi i metaleve? Në prodhimin e metaleve, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: prodhim gardhe, porta, shkallë, parmakë dhe parmakë. Çmimet e prodhimit dhe montimit të konstruksioneve të çelikut janë rreth 70-90 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në prodhimin e metaleve është zakonisht prodhimi i njësive teknologjike. Kostot e tjera mund të përfshijnë: konsulencë, kosto transporti, shërbim pas garancisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,956. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e prodhimit të metaleve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Punime metalikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët4 200,00 L/m2
Çmimi mesatar4 812,00 L/m2
Cmim i larte5 340,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorProdhimi i çmimeve Metal

Për të mësuar çmimin e saktë të përpunimit të metaleve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e prodhimit të metaleve.

Rregullimet e sipërfaqes1 200,00L / orë
Trajtimi sipërfaqësor - galvanizuar dhe lyer, me llak pluhur.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Prerja.1 080,00L / orë
Prerja e një metali në një rrip sharrë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Saldim.1 140,00L / orë
Ngjitur, riveted ose të dehur.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Instalim1 500,00L / orë
Kuvendi i produkteve metalike.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SaldimSa kushton saldimi? Gjatë saldimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: saldim,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?