Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme

Po kërkoni një kopshtar për punë në kopsht dhe në natyrë? Ne kemi 12,874 kopshtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme

Sa kushton kopshti dhe puna në natyrë? Për kopshte dhe punë në natyrë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kositje lëndinash, gërryerje, plehërim, barërat e këqija, kopshtari, kopsht dhe gjelbërim. Çmimet e rregullimit dhe punimeve të jashtme janë rreth 5-20 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në kopshte dhe punime në natyrë janë zakonisht dizajne dhe projekte të plota të kopshteve, arkitekturës së kopshtit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: shërbimin e sistemeve të ujitjes, kujdesin e pishinave, mirëmbajtjen dimërore, që kushton mesatarisht 50-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 12,874. Mos kërkoni më tej: punë në kopsht dhe në natyrë do të gjeni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtmeÇmimet mesatare

Çmim të ulët18,00 L/m2
Çmimi mesatar49,20 L/m2
Cmim i larte90,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Kopshtit dhe Punës së Jashtme

Për të mësuar çmimin e saktë të kopshteve dhe veprave të jashtme, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kopshtit dhe punës në natyrë.

Lidhja e diametrit të pemëve qumeshtit të trungut mbi 100 deri në 300 mm420,00L / një copë
Lufta e diametrit të pemëve qumeshtit të tendosjes mbi 100 deri në 300 mm me prerjen dhe sektorin e trimëve me tërheqje opsionale për të distancuar deri në 50 m ose me ngarkim në një mjet transporti.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Thellësia e bllokimit të papaguar dhe nyjeve648,00L / m3
Thellësia e gropave dhe nyjeve të shpakëruara, duke përjashtuar slits me mure pjerrta për kanalin nëntokësor, me vendbanimin e ADN-së në profilin dhe gradientin e përshkruar, në shkëmb 3 deri në 100 m3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Errësirë15 000,00L / gjitha
Pastrimi i një pishine, kontrolli dhe lidhja e filtrimit, shtojcës së ujit, rregullimit të pH, aplikimit të kimisë së pishinës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Kositje.3,60L / m2
Kositje me lënien e barit të mesëm të dendur qëndrojnë në vend në një periudhë vegjetative.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?