Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Punime inxhinierike

Jeni duke kërkuar për një projektues për punë dizajni? Ne kemi 21,574 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Punime inxhinierike

Sa kushton puna e projektimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë punës së projektimit: një projekt për një vendim zonimi, një projekt për një leje ndërtimi dhe një projekt për ndërtimin aktual. Çmimet e punimeve ndërtimore dhe inxhinierike janë rreth 1600-3000 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në punën e projektimit është zakonisht projekti për ndërtimin. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimin dhe përfshirjen e kërkesave, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,574. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e punës me dizajn, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Punime inxhinierike

Çmimet mesatare

Çmim të ulët99 000,00 €/një copë
Çmimi mesatar150 000,00 €/një copë
Cmim i larte180 000,00 €/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të punimeve të projektimit

Për të mësuar çmimin e saktë të punimeve të projektimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e punës së dizajnit.

Projekti i lejes së ndërtimit1440.0€ / m2
Zhvillimi i një projekti për objektin e lejes së ndërtimit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Studim arkitektonik420.0€ / m2
Përpunimin e një studimi arkitekturor për projektin.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Projekti për zbatimin e ndërtimit2160.0€ / m2
Zhvillimi i një projekti për zbatimin e ndërtimit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim1800.0€ / orë
Konsultimi për punën e projektuar.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?