Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Punime germimi

Kërkoni një ndërtues për punë gërmimi? Ne kemi 22,949 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime germimi

Sa kushton puna e gërmimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për punë gërmimi: ofrimin e punëve të gërmimit të rëndë për shtëpi, kopshte dhe peizazhe. Çmimet e gërmimit janë rreth 30-55 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në punën e gërmimit është zakonisht pastrimi i rrjeteve inxhinierike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpimin në tokë dhe transportin e ekskavatorit, i cili kushton mesatarisht 10-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,949. Mos kërkoni më tej: çmimi i punës së gërmimit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Punime germimiÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 280,00 L/orë
Çmimi mesatar2 700,00 L/orë
Cmim i larte3 120,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punimeve të gërmimit

Për të mësuar çmimin e saktë të punimeve të gërmimit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e punës së gërmimit.

Gjerësia e peshkut deri në 600 mm1800.0L / m3
Rrjedhja e gjerësisë së grurit deri në 600 mm të rrjedhjes dhe unpacked me ADN-në në profilin e përshkruar dhe të diplomuar, me gërmime në terrenin ngjitur për një distancë deri në 3 m nga boshti gjatësori i zakonit ose me ngarkimin e hendekut në Përbërja e transportit në shkëmb 3 deri në 100 m3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Bllokim thellësi - hendek dore3420.0L / m3
Thellësia e bllokimit - handra e dorës në klasën e lartë të klasës 3 - trajtim dore.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Thellësia e bllokimit të papaguar dhe nyjeve648.0L / m3
Thellësia e gropave dhe nyjeve të shpakëruara, duke përjashtuar slits me mure pjerrta për kanalin nëntokësor, me vendbanimin e ADN-së në profilin dhe gradientin e përshkruar, në shkëmb 3 deri në 100 m3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Thellësia e bllokimit dhe rabrit - dora2388.0L / m3
Thellësia e Jam dhe Rhry në një hapësirë ​​të kufizuar (të ndërtuar) deri në 30 m3 - dora në Rock 3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime tokeSa kushtojnë punimet e tokës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa do të ju kushtoni punë të gërmimit? A keni nevojë të gërmoni bazat në një shtëpi, bodrum apo punëtori? Idwaring peizazhit në kopsht ose rregulloni pemë në pronë? E pra definitivisht nuk doni të bëni lopata si ajo ishte e zakonshme për disa vite më parë? Zgjidhja është të urdhërojë mekanizimin e projektuar për punë të gërmimit. Sigurisht që do të jeni të interesuar në sa punë ata qëndrojnë. Para se të filloni të gërmoni Një herë para luginës Bagra është kafshuar në tokë, ju duhet të vendosni një vend për të kontrolluar gjeodet për të vendosur praninë e të gjitha rrjeteve inxhinierike, tubave nëntokësore të ujit dhe gazit. Kjo do të shmangë situatat e rrezikshme, por edhe me ndonjë zëvendësues për dëmin e shkaktuar. Zakonisht rekomandohet për të pajisur të gjitha lejet e nevojshme për të shmangur ndonjë problem. Orë vs. sasi Puna e gërmimit më të shpeshtë i takon gërmimit të strehimit, pishinës së gërmimit, liqeneve të kopshtit, gropave të kullimit, gërmimit për rrjetet inxhinierike dhe të ngjashme. Sa qëndrojnë një punë e tillë? Çmimi i punës së gërmimit varet nga ajo që shkon puna. Në shumicën e veprave më të vogla dhe më të thjeshta, furnizuesit paguajnë një normë orë. Puna e makinës me një orë mund të dalë në 17 deri në 30 euro, në varësi të asaj makine të përdorur (traktorbager, mini-digger, etj). Në përgjithësi, sa më shumë orë do të marrin punën, aq më e ulët është norma e orës. Kostoja e punës më të madhe të tokës dhe gërmimit llogaritet në materialin e quajtur. Megjithatë, çmimi përfundimtar për punën mund të rritet - Furnizuesit mund të ngarkojnë transportin e Stroje dhe të ngjashme. Është e rëndësishme të kuptojmë se kostoja e punimeve të gërmimit mund të ndikojë gjithashtu në kushtet e vështira, për shembull: terren i lagësht, qasje komplekse në sferën e gërmimit (vendndodhjes), rrënjët e pemëve, sasi të tepruara të gurëve të mëdhenj, instalime nëntokësore. Çmimi për punën e gërmimit mund të rritet ose të bjerë në varësi të afatit të zbatimit dhe sasisë së punës dhe vargut të saj.