Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Punime dhe riparime te vogla hidraulike

Kërkoni hidraulik për punë të vogla hidraulike, riparime? Ne kemi 22,087 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Punime dhe riparime te vogla hidraulike

Sa kushton puna më e vogël hidraulike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për punë të vogla hidraulike: ndërrimi i rubinetave dhe tubacioneve të vjetra, instalimi i kokave të dushit dhe mbetjeve. Çmimet e riparimeve të vogla të kullimit dhe radiatorëve janë rreth 12-15 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në punët më të vogla hidraulike është zakonisht një zëvendësim i plotë i të gjitha pjesëve hidraulike në banjë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: vula dhe shirita izolues, të cilat kushtojnë mesatarisht 2-10 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,087. Nuk keni më nevojë të kërkoni: punë më të vogla hidraulike, çmim riparimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Punime dhe riparime te vogla hidraulikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët720,00 L/një copë
Çmimi mesatar834,00 L/një copë
Cmim i larte900,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punës së instalimit të ujit të vogël dhe rregullime

Për të mësuar çmimin e saktë të punës dhe riparimet më të vogla të instalimit të ujit, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë e punës së instalimit të ujit të vogël, riparim.

Riparimi i tubave të ujit të hedhur hekuri DN 1002 040,00L / një copë
Riparimet e tubacionit të ujit - Cast Hekuri Flanging Connection e tub DN 100.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimi i tubave të ujit nga tubat PE D 32 mm1 134,00L / një copë
Riparimi i tubave të ujit nga tubat PE - futni kthesën në tubin D 32 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimin e lavamanit.1 860,00L / një copë
Riparimi i lavamanit - duke hequr lavamanin pa tastierë dhe të anulohet në tastierë origjinale me 2 valvula stand-up, ose me një bateri të lehtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparim Drzov504,00L / një copë
Kalon riparimin - duke zëvendësuar baterinë në një kornizë të lavamanit ose bordit të punës së punës.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?