Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pune ne lartesi

Po kërkoni një alpinist për punë në lartësi të mëdha? Ne kemi 22,036 alpinistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pune ne lartesi

Sa kushton puna në lartësi të mëdha? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për punë në lartësi të mëdha: punë pastrimi dhe ndërtimi në lartësi, sharrimi i pemëve, riparimi dhe montimi i rrjedhjeve. Çmimet e punës janë rreth 10-25 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në punën në lartësi të madhe është zakonisht transporti i objekteve të mëdha me helikopter. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbim pa ndalesë ose pajisje pastrimi, që kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,036. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e punës në lartësi të madhe, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pune ne lartesiÇmimet mesatare

Çmim të ulët480,00 L/m2
Çmimi mesatar774,00 L/m2
Cmim i larte960,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punimeve të lartësisë

Për të mësuar çmimin e saktë të punimeve të larta, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e punës.

Lidhja e diametrit të pemëve qumeshtit të trungut mbi 100 deri në 300 mm420,00L / një copë
Lufta e diametrit qumeshtit të tendosjes mbi 100 deri në 300 mm pemë me prerje trim dhe me industrinë me tërheqje potencialisht të nevojshme për distancën deri në 50 m ose me ngarkim në një mjet transporti.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pastrimi i ndërtesave dhe objekteve360,00L / m2
Pastrimi i ndërtesave dhe objekteve - Si dhe pastrimi i pllakave, larja, pastrimi i dritareve dhe kornizave të derës dhe pajisja e objekteve të çdo lartësie të dyshemesë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi i Murvës nga vegjetacioni312,00L / m2
Pastrimi i masonerisë, shtyllat, krahët nga myshk dhe bimësi të tjera.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Punojnë në lartësi1 920,00L / orë
Shkalla e orëve në punë në lartësi.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?