Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pune hidraulike

Po kërkoni një hidraulik për hidraulik? Kemi 24,203 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pune hidraulike

Sa kushton hidraulika? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për hidraulikun: konsultimin dhe projektimin e zgjidhjeve teknike, zbatimin e instalimeve elektrike dhe testimin e hidroizolimit. Çmimet e punimeve hidraulike janë rreth 20-125 euro për punë. Artikulli më i shtrenjtë në hidraulik është zakonisht përgatitja dhe lidhja e instalimeve elektrike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: vulosjen, izolimin dhe mjetet, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,203. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e hidraulikës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pune hidraulikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/operacion
Çmimi mesatar4 260,00 L/operacion
Cmim i larte7 500,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Vodoinstall

Për të mësuar çmimin e saktë të ujit, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e instalimit të ujit.

Tuba tub çeliku1062.0L / M.
Tub çeliku i galvanizuar galvanizuar seamless, konvencionale, -Kse 11 353. 0, 10 004. 0, ngjitur, 42 01 42 konvencionale, - 12 343.00 DN 32.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Instalimi i valvulave240.0L / një copë
Instalimi i valvulave, dalja, noton, shkarkimi, ajrimi dhe ndenja, mbushja dhe shkarkimi 0.6, valvulat e kullimit g 3/4.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Heqja e tubave të tubave të çelikut165.0L / M.
Heqja e tubave nga tuba çeliku të ndërprerë mbi 25 deri në 40 0.00497 t.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Riparimet e tubacioneve të ujit204.0L / një copë
Riparimet e tubit të filetuar të fijeve të thyera nga pajisjet në bord.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?