Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Projekti i rrjeteve inxhinierike

Po kërkoni një projektues për të projektuar rrjete inxhinierike? Ne kemi 23,717 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,799 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Projekti i rrjeteve inxhinierike

Sa kushton projektimi i rrjeteve inxhinierike? Gjatë projektimit të rrjeteve inxhinierike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projekti i lidhjes së furnizimit me ujë, projektimi i pusit të shpuar, projektimi i lidhjes së ujërave të zeza dhe kanalizimeve. Çmimet e projektit për ujë, kanalizim dhe gaz janë rreth 80-200 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në projektimin e rrjeteve inxhinierike është zakonisht projekti i lidhjes elektrike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimin dhe përfshirjen e ndryshimeve, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,718. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i projektimit të rrjetit inxhinierik, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,799 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Projekti i rrjeteve inxhinierikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët16 800,00 L/projekt
Çmimi mesatar23 160,00 L/projekt
Cmim i larte31 200,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Rrjetit Inxhinieri

Për të mësuar çmimin e saktë të rrjeteve inxhinierike, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë Dizajnimi i rrjeteve inxhinierike.

Projekti i instalimit të brendshëm për procedurat e ndërtimit27 000,00L / gjitha
Zhvillimi i një projekti të brendshëm të instalimit për veprimin e ndërtimit të rrjeteve inxhinierike.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekti i lidhjes së gazit12 000,00L / gjitha
Përpunimi i projektit të lidhjes së gazit në planifikimin e rrjeteve inxhinierike.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekti i lidhjes së kanalizimeve12 000,00L / gjitha
Zhvillimi i një projekti të lidhjes së drenazhit në planifikimin e rrjetit inxhinierik.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekti i ngrohjes qendrore për leje ndërtimi12 000,00L / gjitha
Zhvillimi i projektit të ngrohjes qendrore për lejen e ndërtimit në planifikimin e rrjetit inxhinierik.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?