Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Projekti i mbrojtjes nga zjarri

Po kërkoni një teknik sigurie për një projekt të mbrojtjes nga zjarri? Ne kemi 21,248 teknikë sigurie në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Projekti i mbrojtjes nga zjarri

Sa kushton një projekt i mbrojtjes nga zjarri? Në projektet e mbrojtjes nga zjarri, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projekte për shtëpi familjare, ndërtesa joprodhuese dhe magazina. Çmimet për sigurimin e ndërtesave nga zjarri janë rreth 70-150 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në një projekt të mbrojtjes nga zjarri është zakonisht përgatitja e një projekti për ndërtesa joprodhuese. Kostot shtesë mund të përfshijnë: përpunimin e dokumentacionit të projektit të sigurisë nga zjarri të ndërtesës për vendimin e zonimit dhe përpunimin e zgjidhjes së sigurisë nga zjarri për vendosjen e pajisjeve teknologjike, e cila kushton mesatarisht 30-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,248. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e projektit të mbrojtjes nga zjarri, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Projekti i mbrojtjes nga zjarri

Çmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar4 368,00 L/projekt
Cmim i larte5 100,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Çmimet e projektit të mbrojtjes nga zjarri

Për të mësuar çmimin e saktë të projektit të mbrojtjes nga zjarri, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e projektit të mbrojtjes nga zjarri.

Ndërtesat administrative12000.0L / gjitha
Zhvillimi i projektit për mbrojtjen nga zjarri për objekte administrative.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi mysafir, Shtëpitë e Shërbimeve Sociale, Hotele30000.0L / gjitha
Zhvillimi i projektit të mbrojtjes nga zjarri për bujtinat, shtëpitë për shërbimet sociale dhe hotelet.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Depo12000.0L / gjitha
Përpunimi i projektit të mbrojtjes nga zjarri për hapësirat e magazinimit të ndërtesave me një katëshe.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi familjare, cottages6000.0L / gjitha
Zhvillimi i projektit për mbrojtjen e zjarrit për shtëpitë familjare, cottages dhe objekte të ngjashme të tipit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?