Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Projekte per shtepi

A jeni duke kërkuar për një projektuesi për projektet në shtëpi? Ne kemi 21,751 designers në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Projekte per shtepi

Sa kushtojnë projektet e shtëpisë? Për projektet e shtëpive, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: studim, projekt leje ndërtimi, sistemim të tokës, statikë dhe raport për përdorimin e tokës. Çmimet për projektet e shtëpive dhe ndërtesave janë rreth 500-2500 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në projektet e shtëpisë është zakonisht studimi i një shtëpie familjare me energji të ulët. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimin dhe përfshirjen e ndryshimeve, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,751. Ju nuk keni më nevojë të kërkoni: projekte për çmimin e shtëpive, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Projekte per shtepiÇmimet mesatare

Çmim të ulët48 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar91 800,00 L/projekt
Cmim i larte222 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve në shtëpi

Për të mësuar çmimin e saktë të projekteve në shtëpi, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e projekteve në shtëpi.

Projekti i lejes së ndërtimit1 440,00L / m2
Projekti për shtëpinë e familjes së lejes së ndërtimit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Studim arkitektonik420,00L / m2
Përpunimi i një studimi arkitekturor për ndërtimin e shtëpive.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Projekti për zbatimin e ndërtimit2 160,00L / m2
Zhvillimi i një projekti për realizimin e ndërtimit të një shtëpie familjare.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim1 800,00L / orë
Konsultim
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?