Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Projekt per instalimeve elektrike

Po kërkoni një projektues për një projekt instalimi elektrik? Ne kemi 27,325 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Projekt per instalimeve elektrike

Sa kushton një projekt instalimi elektrik? Në rastin e një projekti instalimi elektrik, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: lidhje me energjinë elektrike dhe instalime elektrike të vogla dhe të mëdha. Çmimet e dokumentacionit të projektit dhe planit të instalimeve elektrike janë rreth 70-500 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në një projekt instalimi elektrik është zakonisht instalimi elektrik inteligjent. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: lidhjen me projektin e instalimit elektrik, rrufepërçuesin në projektin e instalimeve elektrike, që kushton mesatarisht 35-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 27,325. Nuk keni më nevojë të kërkoni: projektin e çmimit të instalimeve elektrike, tek ne do të merrni ofertat më të favorshme dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Projekt per instalimeve elektrikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët30 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar61 200,00 L/një copë
Cmim i larte90 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Instalimeve Elektrike

Për të mësuar çmimin e saktë të projektit të instalimit elektrik, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në projektin e instalimit elektrik.

Projekti i Instalimit Elektrik9600.0L / gjitha
Projekti i instalimit elektrik deri në 100 milionë zona duke përfshirë projektin e distributorit elektrometër.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekti për Bleskozod.4800.0L / gjitha
Projekti për vendndodhjen dhe dosjen e Bleskozovova sipas standardeve të vlefshme.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekti i lidhjes së energjisë elektrike4200.0L / gjitha
Zhvillimi për projektin e lidhjes së energjisë elektrike me objektin.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekti inteligjent i instalimit elektrik24000.0L / gjitha
Zhvillimi i një projekti për instalimin elektrik inteligjent me të gjitha përkujtuesit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?