Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Projekt i sigurise teknike te ndertesave

Po kërkoni një teknik sigurie për një projekt sigurie ndërtimi tzb? Ne kemi 22,729 teknikë sigurie në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,692 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Projekt i sigurise teknike te ndertesave

Sa kushton projekti për sigurimin teknik të ndërtesave HVAC? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në projektin e sigurimit teknik të ndërtesave: shpërndarje gazi, uji, mbetjesh, klimatizimi, shpërndarja e instalimeve elektrike. Çmimet e projektit të inxhinierisë sanitare, ngrohjes dhe klimatizimit të ndërtesave janë rreth 450-850 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në kuadër të projektit të sigurisë teknike të ndërtesave HVAC është zakonisht sigurimi kompleks teknik i pasurisë së paluajtshme. Kostot shtesë mund të përfshijnë: administrimin, tarifat e administrimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,729. Nuk keni më nevojë të kërkoni: projektin e sigurimit teknik të ndërtesave Çmimi HVAC, tek ne do të merrni ofertat më të favorshme dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,692 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Projekt i sigurise teknike te ndertesaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët27 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar38 400,00 L/një copë
Cmim i larte51 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Ndërtimit të Sigurisë Teknike (TZB)

Për të mësuar çmimin e saktë të ndërtimit të projektit të sigurisë teknike (TZB), dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, kështu që ju do të merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në këtë kategori Projekti i Sigurisë Teknike TZB.

Projekti i Instalimit Elektrik9600.0L / gjitha
Hartimi i sigurisë teknike të instalimeve elektrike instalime elektrike në ndërtesë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekti Ventilik27000.0L / gjitha
Përpunimin e sigurisë teknike të ajrit të kondicionuar në ndërtesë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekti i shpërndarjes së gazit30000.0L / gjitha
Zhvillimi i një projekti të sigurisë teknike të shpërndarjes së gazit në ndërtesë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Projekt uji30000.0L / gjitha
Zhvillimi i një projekti të sigurisë teknike të shpërndarjes së ujit në ndërtesë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?