Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Profil tatra

Jeni duke kërkuar për një tjegull për profilin Tatra? Ne kemi 24,403 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,777 profesionistë të regjistruar
87,822 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Profil tatra

Sa kushton një profil Tatra? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për profilin Tatra: matja dhe llogaritja e materialit të nevojshëm për vendosjen e pllakave, vendosja e pllakave. Çmimet e veshjes së jashtme prej druri janë rreth 4-11 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda profilit Tatra është zakonisht montimi i profilit dhe trajtimi i sipërfaqes së tij. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: gjuhë dhe brazdë, trajtim, impregnim dhe llak për veshjen e drurit, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,463. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e veshjes së trungjeve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,777 profesionistë të regjistruar
87,822 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Profil tatraÇmimet mesatare

Çmim të ulët222,00 L/një copë
Çmimi mesatar402,00 L/një copë
Cmim i larte654,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të profilit të Tatranský.

Për të mësuar çmimin e saktë të profilit Tatra, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë e profilit të Tatra.

Profili i drurit Tatranský, trashësi 11 mm264,00L / m2
WOODPLOWER - Profile Tatranský, trashësi 11 mm, gjerësi 75 mm, bredh, I. klasë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Woodplower Profile Tatra, Trashësia 17 mm364,20L / m2
Woodplower - Profile Tatranský, trashësi 17 mm, gjerësi 110 mm, bredh i kuq, I. klasë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i formwork-it të hendekut676,20L / m2
Instalimi i Kuvendit të Gutjes për të gjitha llojet e kulmeve nga profili Tatranský.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i skajeve të Gable801,00L / m2
Instalimi i skajeve të mbrojtura për të gjitha llojet e kulmeve nga profili i Tatranský.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?