Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Produkte dhe sherbime tjera

Po kërkoni një ofrues për produkte dhe shërbime të tjera? Ne kemi 29,229 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Produkte dhe sherbime tjera

Sa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të tjera, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shërbime sigurie, punime artizanale, qepje, perde. Çmimet e produkteve dhe shërbimeve të tjera janë rreth 3-40 euro në orë. Mbrojtja personale është zakonisht artikulli më i shtrenjtë në produkte dhe shërbime të tjera. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin e urgjencës dhe pajisje të llojeve të ndryshme, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-90 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 29,229. Mos kërkoni më tej: produkte dhe shërbime të tjera ju ofrojnë vlerën më të mirë për paratë dhe punën cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Produkte dhe sherbime tjeraÇmimet mesatare

Çmim të ulët180,00 L/orë
Çmimi mesatar2 916,00 L/orë
Cmim i larte6 000,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Fshese me korrentSa kushtojnë fshesat qendrore? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për fshesat...
DezinsektimSa kushton kontrolli i brejtësve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Kende lojrashSa kushtojnë këndet e lojërave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
GurgdhendesSa kushton një gurgdhendës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për gurgdhendës:...
Gure varreshSa kushtojnë gurët e varreve dhe monumentet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Lemim dhe bluarjeSa kushton pastrimi me rërë dhe lëmimi? Gjatë pastrimit me rërë dhe...
Mjete me qiraSa kushton të marrësh me qira një mjet? Gjatë marrjes me qira...
Ngjyrosje me pluhurSa kushton lyerja me pluhur? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
SaunaSa kushtojnë saunat? Për saunat, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: prodhim,...
Pune ne lartesiSa kushton puna në lartësi të mëdha? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
AshensoreSa kushton një ashensor? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për ashensorët:...
BavendreqesSa kushton një bravandreqës? Për bravandreqës, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: hapje...
Mirembajtje gjate dimritSa kushton mirëmbajtja e dimrit? Gjatë mirëmbajtjes dimërore, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?