Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Produkte betoni

Po kërkoni një ndërtues për produkte betoni? Ne kemi 22,564 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Produkte betoni

Sa kushtojnë produktet e betonit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për produktet e betonit: prodhimin e blloqeve të betonit, mbulesat e kanalizimeve, shtrimin e ndërthurur. Çmimet e produkteve të betonit janë rreth 2-50 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në produktet e betonit janë zakonisht elementët e brendshëm të projektuar të bëra prej betoni. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, instalimin, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,564. Mos kërkoni më tej: çmimi i produkteve të betonit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Produkte betoni

Çmimet mesatare

Çmim të ulët103,80 L/një copë
Çmimi mesatar256,20 L/një copë
Cmim i larte420,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të produkteve të betonit

Për të mësuar çmimin e saktë të produkteve të betonit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategoritë e produkteve të betonit.

Përkthim1800.0L / një copë
Përkthimi i përforcuar betoni RZP 329/7/24 P, LXŠXV 1190 - 3290x70x240 mm, plot.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Rreze4200.0L / një copë
Rrezet drejtkëndore ndër-betoni për tavanet seminale nga futjet e tavanit të betonit, gjatësi 1000 - 8400 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shkallët e klasës4800.0L / një copë
Grade shkallë derri betoni atipike, lxšxv 1200 - 1800x600x150 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Paneli rrugor.9000.0L / një copë
Paneli rrugor IZD 300/200/15 JP 20 ton, lxšxv 1000 - 3000x2000x150 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?