Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Prodhimi i kabineteve te kuzhines

Po kërkoni një marangoz për të bërë një kuzhinë? Ne kemi 22,271 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Prodhimi i kabineteve te kuzhines

Sa kushton prodhimi i kuzhinës? Në prodhimin e kuzhinave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim kuzhine, matje, vizualizim, prodhim dollapësh dhe njësish kuzhine. Çmimet e kuzhinës me porosi janë rreth 100-150 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në prodhimin e kuzhinës është zakonisht prodhimi i mobiljeve të kuzhinës nga druri i fortë dhe mobiljet atipike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: vajosje, turshi me mordantë pozitivë ose lyerje, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,271. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i prodhimit të kuzhinës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Prodhimi i kabineteve te kuzhinesÇmimet mesatare

Çmim të ulët234 000,00 L/punë
Çmimi mesatar338 160,00 L/punë
Cmim i larte450 000,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve Kuzhina.

Për të mësuar çmimin e saktë të prodhimit të kuzhinës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në prodhimin e kategorisë së kuzhinës.

Prodhimi i kuzhinës.13800.0L / M.
Linja Kuzhina - Corpuses nga chipboard petëzuar trashë 18 mm, derë llak nga bordet e MDF të përpunimit të drurit, bordi i punës nuk është pjesë e njësisë së kuzhinës dhe duhet të blejë atë veç e veç.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Vizualizim3600.0L / gjitha
Vizualizimi i linjës së kuzhinës me dizajn.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim6000.0L / gjitha
Konsultimet në vend ku është montuar njësia e kuzhinës. Hartimi i ndryshimeve.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Shkalla e orëve të prodhimit të pjesëve individuale të kuzhinës.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Marangoz, punues mobiljeshSa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?