Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Prodhim mobiljesh

Po kërkoni një marangoz për të bërë mobilje? Ne kemi 17,338 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Prodhim mobiljesh

Sa kushton prodhimi i mobiljeve? Në prodhimin e mobiljeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: vizualizimi, prodhimi dhe montimi i mobiljeve me porosi. Çmimet e mobiljeve me porosi janë rreth 100-150 euro për njësi. Artikulli më i shtrenjtë në prodhimin e mobiljeve është zakonisht prodhimi i mobiljeve prej druri të ngurtë. Kostot e tjera mund të përfshijnë: koston e transportit dhe turshive dhe lyerjes së mobiljeve, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,339. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i prodhimit të mobiljeve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Prodhim mobiljeshÇmimet mesatare

Çmim të ulët6 000,00 L/metër
Çmimi mesatar7 620,00 L/metër
Cmim i larte9 000,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të prodhimit të mobiljeve

Për të mësuar çmimin e saktë të prodhimit të mobiljeve, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e prodhimit të mobiljeve.

Prodhimi i mobiljeve.16 140,00L / m2
Prodhimi i bibliotekës së mobiljeve të drurit masiv, tavolinë, tavolinë, veshjet, tavolinë
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vizualizim2 400,00L / gjitha
Vizualizimi i mobiljeve të përshtatura.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim3 000,00L / gjitha
Konsultimi në vend ku duhet të montohen mobiljet.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1 800,00L / orë
Shkalla e orëve të prodhimit të pjesëve të mobiljeve individuale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Marangoz, punues mobiljeshSa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?