Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Prerja, sharrimi i pemeve

Jeni duke kërkuar për një druvar për të prerë, sharruar pemë? Ne kemi 10,521 druvar në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Prerja, sharrimi i pemeve

Sa kushton prerja, prerja e pemëve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë prerjes dhe sharrimit të pemëve: inspektimi i ndërtesës, krasitja dhe sharrimi i rrezikshëm i pemëve, kositja e degëve. Çmimet e krasitjes dhe likuidimit të pemëve janë rreth 65-140 euro për pemë. Artikulli më i shtrenjtë në prerjen dhe sharrimin e pemëve është zakonisht prerja e pemëve në terrene të rrezikshme dhe të paarritshme. Kostot e tjera mund të përfshijnë: ofrimin e një vlerësimi të gjendjes së brendshme të trungut, koston e transportit të pemëve të krasitura, të cilat kushtojnë mesatarisht 40-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 10,521. Nuk keni më nevojë të kërkoni: prerje, çmim të prerjes së pemëve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Prerja, sharrimi i pemeveÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/operacion
Çmimi mesatar3 840,00 L/operacion
Cmim i larte6 600,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve dhe sharrimi i pemëve

Për të mësuar çmimin e saktë të gërmimit dhe sharrës së pemëve, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e prerjes së pemëve.

Lidhja e diametrit të pemëve qumeshtit të trungut mbi 100 deri në 300 mm420,00L / një copë
Lufta e diametrit të pemëve qumeshtit të tendosjes mbi 100 deri në 300 mm me prerjen dhe sektorin e trimëve me tërheqje opsionale për të distancuar deri në 50 m ose me ngarkim në një mjet transporti.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Running pemëve halore240,00L / një copë
Running pemë halore të diametrit të tendosjes mbi 100 deri në 300 mm me prerjen dhe sektorin e tremujorit me tërheqjen opsionale për të distancuar deri në 50 m ose me ngarkim për një mjet transporti.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Heqja e një diametri mesatarisht mbi 100 deri në 300 mm510,00L / një copë
Heqja e trajtimeve me gërmimet e tyre, duke copëtuar ose duke shkaktuar, me kalimin e rrënjëve dhe me lëvizjen e mundshme të domosdoshme të trungut mbi shtyllat për një distancë deri në 50 m ose me ngarkim në një mjet transporti.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Duke ndaluar një diametër mbi 100 deri në 300 mm312,00L / një copë
Prerja ose prerja e trajtimeve në nivelin e territorit ngjitur me gërmimin e hapësirës së punës të nevojshme dhe me përfshirjen e tij të gërmimit, për të gjithë prirjen territoriale.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini

Kostoja e prerjes së pemëve Pema e prerjes qëndron mesatarisht 200 euro, shumica e njerëzve shpenzojnë mes 150 dhe 240 euro. Për pemët deri në 10 m, zakonisht do të paguani rreth 30 euro. Në rastin e pemëve të mesme (10 deri në 20 m), mund të rritet deri në 200 euro. Pyetni si dhe çmimet përfshijnë shpenzimet e shpenzimeve, përndryshe ju do të duhet të shtohen 40 deri në 200 euro. Objektivat e prerjes së pemës për pamjen estetike, duke u mbështetur për degët me qëllim të formimit të uzinës. Prerja e pemëve do të përqëndrohet në shëndetin e bimës në vend të kësaj. Zvogëlimi mund të kryejë çdo pemë profesionale, por kërkon që arboristi profesional të prune. Ju mund të shkurtoni ndonjë pemë ose shkurre, por për disa shkurre të dendura siç janë mbrojtjet, është një humbje kohe dhe është formë e mjaftueshme në këto raste. Zvogëlimi zakonisht është lënë nga pema dhe shkurret për të hequr degët e vdekura për të nxitur rritjen, shëndetin dhe formën e uzinës. Çmimet e zvogëlimit të pemës Çmimet e zvogëlimit të pemëve variojnë nga 30 në 500 euro në varësi të lartësisë së pemës, disponueshmërisë, pozitës dhe kompleksitetit të punës. Zakonisht mund të vlerësoni çmimet e bazuara në një lartësi. Lartësia e pemës: 1 - 10 m 15 - 100 euro 10 - 20 m 70 - 120 euro Më shumë se 20 m nga 110 euro Kontaktoni ekspertët lokalë në Wilio dhe për të gjetur kostot e zvogëlimit. Kostoja e prerjes së pemëve frutore Zvogëlimi i pemëve frutore është mesatarisht 15 deri në 50 euro, sepse pak prej tyre tejkalojnë 10 metra. Megjithatë, nëse rritni një pemë frutore për shkak të frutave të saj, jo vetëm për shkak të pamjes, kontaktoni një ekspert për arboristikë ose kopshtari. Është e nevojshme për të prerë pemët e frutave me kujdes për të ruajtur shëndetin e bimëve. Kostoja e pemëve të gomës Prerja e shtypjes është nga 1 në 3 euro për m2. Llojet e ndryshme rriten deri në 2 deri në 10 m më lart, në rastin e shkurreve më të larta, llogarisin me shpenzime të mundshme për strukturat më të ndërlikuara të rrjedhjes. Kostoja e zvogëlimit të një peme të madhe Prerja e pemëve të mëdha të larta për më shumë se 20 metra nga 150 euro. Me një numër më të madh të degëve që janë më të trashë dhe në forma më komplekse, është më shumë punë dhe është e nevojshme të konvertohet pajisje të shumta për prerjen dhe prerjen, gjithashtu punojnë në lartësitë. Për pemë jashtëzakonisht të larta më të larta se 30 metra ju gjithashtu paguani. Ne rekomandojmë që të krahasoni menutë me çmim të shumëfishtë nga arboristë të ndryshëm në Wilio për të gjetur më të favorshme. Kostot e mirëmbajtjes shkojnë nga 60 në 150 euro, në varësi të llojit të pemës, mirëmbajtjes së dëshiruar dhe nivelit të njohurive të ekspertit tuaj. Para se të vazhdoni të punoni, gjithmonë kërkoni një kuotë. Ka disa shërbime që i bëjnë pemët tuaja të shëndetshme dhe oborrin tuaj të bukur: Inspektimi i pemëve: Inspektimet zakonisht janë të lira dhe të lidhura me llogaritjen e ofertave të kostos. Profesioni do të kontrollojë statusin e pemëve tuaja dhe vlerëson nëse ndonjë lloj pune duhet bërë për të përmirësuar shëndetin e saj. Pema e pemës: 1-2 euro / m2 + çmimi i plehrave Mbrojtja e dëmtuesve: rreth 3eur / m2 + çmimi i llakut Ashtu si njerëzit, pemët mund të bëhen të sëmurë ose mund të infektohen me parazitë. Arboristët e certifikuar identifikojnë sëmundjet dhe propozojnë trajtim. Shpenzimet e dekapitimit të pemës Dreka e pemëve qëndron si dhe çdo metodë tjetër e shkurtimit, dmth. Nga 70 në 250 euro. Heqja e trungut kryesor të një peme pa një strukturë mbështetëse mjaft të fortë mund të çojë në sëmundje, shpërbërje dhe mund të vrasin drejtpërdrejt pemën. Gjendja e vetme në të cilën një i kualifikuar i kualifikuar në art ose arborist rekomandon që të jetë nëse planifikoni ta hiqni plotësisht atë. Heqja e pemës kushton rreth 400 euro, vetëm pak më shumë se shkurtim. Prandaj, hidhni këtë hap dhe kushtoni dhe hiqni pemën. Kostoja e shkurtimit të degëve të një peme Shërbimet e zvogëlimit të pemëve nuk janë të ngarkuara në orë. Megjithatë, shpenzimet janë paraqitur nga 15 deri në 50 euro në orë për punëtor. Tarifat e sheshtë për kompensimin e tarifave të udhëtimit, ngarkesave, licencimit dhe pagesave të sigurimeve dhe përdorimit të pajisjeve duhet të specifikohen edhe në ofertë dhe duhet të siguroheni që ato të përfshihen në çmim. Kostoja e prerjes së pemëve Prerja e pemëve qëndron si dhe zvogëlimi, i cili është mesatarisht 30 deri në 250 euro. Nëse do të gjeni një arborist të çertifikuar ju mund të paguani pak më shumë. Megjithëse këto shërbime shpesh janë të hutuara, shkurtimi fokusohet në mbajtjen e një fabrike të shëndetshme për rritjen optimale dhe reshjet kanë vetëm funksione estetike. Trajnimi i çmimeve Faktorët Margjina e çmimeve varet nga shumë faktorë, duke përfshirë: Lartësia dhe madhësia e një peme Vendndodhja e pemës Lloji i pemës Shëndetin e pemës Kohë Është e mundur që në mes të sezonit të jetë stafi teknik për të ngarkuar një shtesë. Ekspertët rekomandojnë prerjen e pemës kur është në paqe ose kur pema është aktive dhe pemët e ndryshme kanë periudha të ndryshme rritjeje. Përjashtimi i vetëm nga ky rregull është kur pema përfaqëson një rrezik sigurie. Koha e përshtatshme për të shkurtuar pemët tuaja varet nga disa faktorë, për shembull: Estetikë: zvogëlimi ndihmon të mbani pemën tuaj të bukur, por mos u mundoni t'i jepni atij formën ose madhësinë e panatyrshme. Siguria: Pemët mund të rriten në mënyrë të rrezikshme në rrjetet inxhinierike ose të pengojnë drejtimin e rrugës. Degët e thata ose të thyera mund të bien në çdo kohë dhe janë aq rrezik për sigurinë për ju dhe familjen tuaj. Shëndeti: Shumë probleme shëndetësore të pemëve mund të zgjidhen të ashtuquajturat. prerja arsimore. Kjo është e përshtatshme për, për shembull, për të parandaluar sëmundjet ose për të shtypur ata nëse ata janë të kapur mjaft herët. Lartësia dhe madhësia e një peme Pemë të ndryshme rriten në një lartësi të ndryshme dhe, varësisht nga ajo, ndryshimi mund të përfshihet dhe 100 euro. Numri i pemëve Firmat shpesh japin zbritje sasiore për copa të shumta të pemëve gjatë një dalje. Këto çmime do të ndryshojnë në varësi të vendit dhe një profesionist të veçantë. Çmimi më i lartë për një pemë reflekton kostot e përgjithshme dhe shpenzimet e tjera fikse të shkaktuara në kryerjen e punës, siç janë benzina, licencat, taksat, shpenzimet e përgjithshme dhe sigurimet. Shëndet Shëndeti juaj i pemës përcakton se sa e gjerë është puna e nevojshme për shpëtimin e saj. Kjo mund të nënkuptojë testimin e tokës, uljen e rrënjëve, fekondimin dhe llakin e dëmtuesve. Të gjitha këto shërbime të tjera mund të rrisin shumë çmimin e përgjithshëm të punës. Dëmtimi i shëndetit të pemës mund të jetë për shkak të faktorëve të ndryshëm: Dëme abiotike: shkaktuar nga era e fortë, breshëri, acar ose karaktere të thata, të dukshme janë gjethe të thata dhe degë të plasaritura ose të thyera. Ky dëm duhet të zgjidhet shpejt për të shmangur sëmundjet parazitare dhe për të sulmuar dëmtuesit. Mushrooms: Mushrooms Asgjë dru nuk zvogëlon stabilitetin strukturor, pemë rraskapitëse dhe ushqyesve të tyre të rëndësishëm. Plasaritje e lagur: plasaritje e lagur në trungun e pemës tregon një ndarje të brendshme. Është e nevojshme për të vlerësuar situatën dhe për të parë nëse pema mund të shpëtohet. Dëmtuesit. Pemët ofrojnë shtëpi me insekte të ndryshme të padëmshme, apo edhe të dobishme dhe kafshë të tjera, por disa dëmtues dëmtojnë dhe kërcënojnë pemët tuaja. Ky lloj sulmi mund të çojë në një sëmundje pemë, për shembull për të kalbet ose rritjen e mykut. Dëmtuesit e zakonshëm përfshijnë: Milingonat: Nëse shihni milingonat në pemën tuaj, shikoni me kujdes, sepse prania e tyre mund të tregojë mosfunksionim. Nëse vëreni shfaqjen e milingonave në pjesën e poshtme të trungut të pemës, së bashku me sharrët që dalin nga trungu, gjej një ekspert. Aksionet: Edhe nëse ato janë të vogla, marimangat sulmuese mund të dobësojnë gjethet dhe buds e pemës. Pavers: Dëmtimi i merimangës që do të vini re sipas mburoja ngjitëse që krijojnë një lëvore pemësh me sekrecione të lëmuar dhe pastaj duke shkaktuar ndalim lagështi. Ndonjëherë pemët gjithashtu sulmojnë. Rastet ekstreme do të kërkojnë vëmendje të ekspertëve. Një tjetër insekt që shkatërron dru: lloje të ndryshme të insekteve përdorin dru brenda një cikli riprodhues, larvat e tyre dëmtojnë lëvoren e pemës dhe thelbin dhe lehtësojnë përhapjen e kërpudhave. Ďatle: ďatle do t'ju shqetësojë më shumë. Ata po kërkojnë një banesë në pemë të kalbur nëse qukapiku është vendosur në pemën tuaj, kërkoni menjëherë një ekspert. Para problemeve të problemeve, ndoshta do të jeni të nevojshëm për të kontaktuar një specialist lokal për të luftuar dëmtuesit që do t'ju ndihmojnë me zgjidhjen e këtij problemi. Shpesh një inspektim i plotë i kurorës së pemës është ose me anë të një kamioni me një platformë, ose nëse nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme për automjetin, arboristi mbyllet në krye për të marrë qasje në përfundimin. Megjithatë, kjo çon në një kosto më të lartë. Nëse jeni duke konsideruar pemë për të prerë veten vetë-ndihmë, unë rekomandoj rregullimin sipas llojit të projektit. Në rast të pemëve të jashtëzakonshme (mbi 20m), ne rekomandojmë që të punojmë me një profesionist. Edhe nëse nuk e lëndoni, pajisjet me qira për ditën mund të jenë mbiçmuese dhe zvogëlimi i gabuar mund të dëmtojë pemët tuaja. Kompanitë e zvogëlimit të pemëve kanë pajisjet e tyre dhe sigurojnë zbatimin e plotë. Nëse nuk keni prerë pemë në të kaluarën, udhëtimi juaj në iranon mund të jetë mbiçmues. Gërshërë dhe gërshërë të hortikulturës: 30 euro Murja e kopshtarisë: 30 euro Qiraja e shrovinrez: 20 euro në ditë Shkallë: 200 euro Rreziqe Sidomos kur punoni me pemë më të mëdha ndodhin rreziqe të rëndësishme të sigurisë. Nëse ju duhet të ngjiteni, pa në rritje të rrëzimit dhe lëndimit. Prerës të mprehtë përdorin me kujdes për shkak të sigurisë sonë dhe sigurisë përreth. Ju nuk mund të ndikoni gjithmonë në rrëzimin dhe degët. Studimet tregojnë se shkaku kryesor i pemëve që zvogëlojnë dëmtimin ishte degët dhe degët që bien në një drejtim të papritur. Nëse pema është e vendosur pranë vijës së energjisë, ju lutem mos e rregulloni vetë-ndihmë. Fqs Sa shpesh duhet të shkurtohen pemët? Për shëndetin optimal, përshtatni pemët tuaja çdo 3 vjet. Nga arsyet estetike, ju do të dëshironi të tërhiqni ato çdo vit. Kur është koha më e mirë për të shkurtuar ose prerë pemën? Koha më e mirë për të shkurtuar ose prerë pemën është vjeshta ose pranvera e hershme, para se pema të dalë nga gurorja në rritje. Kusht. Megjithëse pemë të ndryshme hyjnë në tremujorin e vegjetacionit në faza të ndryshme, ekziston një formulë e përgjithshme sezonale që ju mund të përzënë në pemë të kujdesit të përgjithshëm. Pranvera: Shim gjatë pranverës dhe derdhni pemët tuaja. Verë: Periudha e guroreve. Rënia: reale çdo prodhim më i madh ose ngjitje për të përgatitur pemën për vitin e ardhshëm pas periudhës së tremujorit. Dimri: Periudha e paqes. Si të prerë pemët frutore? Mënyra më e mirë për të prerë një pemë frutore është duke filluar nga pak. Ndihmoni ju mund të keni një arborista profesionale ose një kopshtar. Për shembull, mollë, limon, kumbulla, qershi, fiq dhe pjeshkë kanë nevojë për një prerje të rregullt për të rritur fruta të shijshme çdo vit. Largimi i degëve të vdekur ose të sëmurë në këto pemë mund të rrezikojë cilësinë dhe sasinë e frutave. Jablone: ​​pranverë vonë ose në fillim të dimrit. Rrethi degët e poshtme për të rritur bazën e saj dhe pastaj hiqni të gjitha rrjedhat që nuk rriten lart. Limon: Sapo të përfundojnë një sezon hekuri. Filloni duke prerë degët e vdekura ose të sëmura. Pastaj hiqni rrjedhjet që janë më të hollë se një laps, ata që prekin tokën dhe degët që kryejnë degë të tjera. Kumbulla: Gjatë verës, midis qershorit dhe gushtit, për parandalimin e infeksioneve fungale që mund të lindin me mot të lagur. Ashtu si me çdo pemë frutash, hiqni degët më të ulëta dhe sigurohuni që rrezet e diellit mund të trajtojë të gjitha rrjedhat e frutave. Pemët e qershisë: Rënia e hershme, kur hyjnë në një periudhë të paqes së vegjetacionit. Eliminoni rritjet e reja tokësore, shmangni prerjet e rrezeve që prekin trungun e pemës. Provinca Fig: Provohet dimri i parë disa herë. Rrethi kohën për të rritur degët e ulëta horizontale. Zgjidhni 4 - 6 shtojcën kryesore të frutave. Hiqni rritjet në terren. Pyetjet më të shpeshta: A duhet të punësoj një arborist të certifikuar? Ju nuk duhet të punësoni një arborist të certifikuar, por nëse është një pemë më e vjetër me vlerë historike, duhet të këshilloni me kujdesin e duhur me të. Cili është ndryshimi midis prerjes dhe prerjes? Megjithëse këto terma shpesh janë të hutuar, ata kanë kuptime të ndryshme. Prerja zakonisht bëhet për shkak të estezisë dhe komoditetit nëse nuk ka rrezik të sëmundjeve, dëmtuesve apo problemeve të tjera. Printimi përfshin heqjen selektive të pjesëve të një peme ose bimësh të tilla si buds, rrënjë dhe degë të jetë një pemë e shëndetshme ose e mbështetur rritje. Si të prerë një pemë? Tree zvogëlimin kërkon disa aftësi, pajisje të posaçme dhe përvojë për të mos dëmtuar gjykatën tuaj. Megjithëse zakonisht është më e mira për ta lënë atë në profesionistë, mund të realizohen edhe disa detyra më të lehta. Si të kurseni para për zvogëlimin? Hurting një ekip profesional që do të dalë dhe të fshij pemët tuaja, kushton më shumë se kur e bëni vetë, por është opsioni më i sigurt. Ka disa mënyra për të kursyer para për shërbimin e prerjes së gomave: Udhëheqësit e energjisë: Kompanitë që ofrojnë shërbime publike zakonisht dalin dhe zvogëlojnë pemët pranë lidershipit të energjisë të lirë sepse është një pyetje e sigurisë. Mirëmbajtja e rregullt: Një zvogëlim vjetor i pemëve, ju do të parandaloni sëmundjet dhe dëmtuesit që më vonë mund të kërkojnë riparime më intensive dhe më të kushtueshme nëse nuk trajtohen. Veprimi i shpejtë: Mos prisni përkeqësimin e problemit sesa të filloni të merreni me të. Aktivizo Wilio.