Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Prerja e betonit

Po kërkoni një ndërtues për të prerë betonin? Ne kemi 23,125 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Prerja e betonit

Sa kushton prerja e betonit? Gjatë prerjes së betonit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: prishje panelesh dhe prerje betoni. Çmimet e prerjes dhe shpimit në beton dhe panele janë rreth 17-28 euro për metër. Artikulli më i shtrenjtë në prerjen e betonit është zakonisht prerja në një panel 300 mm të trashë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: heqjen e mbeturinave dhe deponimin, e cila kushton mesatarisht 5-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,125. Mos kërkoni më tej për prerjen tuaj të betonit, uljen e çmimeve, ju mund të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Prerja e betonitÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 020,00 L/M.
Çmimi mesatar1 296,00 L/M.
Cmim i larte1 680,00 L/M.
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të prerjes së betonit

Për të mësuar prerjen e saktë të çmimit të betonit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Prerja e betonit.

Prerja e nyjeve të dilatimit deri në 10 mm dhe gjerësi 5 mm114,00L / M.
Prerja e nyjeve të zgjerimit në një mazanine betoni pjesërisht të ngurtë ose në një shumëllojshmëri të thellësive deri në 10 mm, gjerësi deri në 5 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Prerja e nyjeve të dilatimit në thellësi mbi 10 deri në 20 mm, dhe gjerësi deri në 5 mm150,00L / M.
Prerja e nyjeve të dilatimit në një mazanine betoni të ngurtësuar pjesërisht ose në një shumëllojshmëri të thellësisë mbi 10 deri në 20 mm, gjerësi deri në 5 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Prerja e nyjeve të dilatimit mbi 20 deri në 50 mm dhe gjerësi deri në 5 mm216,00L / M.
Prerja e nyjeve të dilatimit në një mazanine betoni të ngurtësuar pjesërisht ose në një shumëllojshmëri të thellësisë mbi 20 deri në 50 mm, gjerësi deri në 5 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Prerja e nyjeve të dilatimit në thellësi nga 50 në 80 mm dhe gjerësi mbi 5 deri në 10 mm348,00L / M.
Prerja e nyjeve të zgjerimit në një mazanine betoni pjesërisht të ngurtë ose në një shumëllojshmëri të thellësisë mbi 50 deri në 80 mm, gjerësi mbi 5 deri në 10 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime te specializuara ndertimiSa kushton puna e specializuar e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?