Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Porta te farketuara

Jeni duke kërkuar për një hekurpunues në portat prej hekuri të farkëtuar? Ne kemi 21,669 hekurpunues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Porta te farketuara

Sa kushtojnë portat prej hekuri të farkëtuar? Për portat e falsifikuara, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokus, prodhim, montim, shërbim. Çmimet e portave metalike janë rreth 120-540 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda portave të falsifikuara është zakonisht prodhimi i portave metalike atipike. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, përgatitjen, shërbimin pas garancisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,669. Mos kërkoni Përgjithmonë: Porta të falsifikuara çmimi, me ne ju merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Porta te farketuara

Çmimet mesatare

Çmim të ulët7 200,00 L/një copë
Çmimi mesatar19 392,00 L/një copë
Cmim i larte32 700,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të portave të falsifikuara

Për të mësuar çmimin e saktë të portave të falsifikuara dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e portave të falsifikuara.

Thurje të vetme 1,0x1,50 m33180.0L / një copë
Dimensionet e vetme 1,0x1,50 m, epoxizine dhe poliestër përfundojnë, Jokel F40, RAL 6005.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Porta e dyfishtë 3,5x1,55 m51180.0L / një copë
Dimensionet e dyfishtë 3,5x1,55 m, trajtimi epoxizine dhe poliestër, i mbushur me 50x50 mm, RAL 6005.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
3,5x1,4 m wicket 3,5x1,4 m93720.0L / një copë
Double 3,5x1,4 m dimensione, ZN + PVC rregullim, Jokel 25x25 mm, ngjyra ral.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Porta e Espace 3,5x2,05 m63600.0L / një copë
Espace Gate Double Wheel, WX 3,5x2,05 m, trajtim epoxizine + poliestër, Jokel F40, RAL 6005.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?