Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pompe nxehtesie

Po kërkoni një ngrohës me pompë nxehtësie? Ne kemi 22,106 inxhinierë ngrohjeje në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,697 profesionistë të regjistruar
87,676 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pompe nxehtesie

Sa kushton një pompë nxehtësie? Për pompat e nxehtësisë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: instalimi i një pompe nxehtësie të bazuar në nxehtësinë e tokës, ajrit dhe ujit. Çmimet e një sistemi gjithëpërfshirës të ngrohjes janë rreth 6 mijë deri në 11 mijë euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda pompave të nxehtësisë është zakonisht instalimi i një pompë nxehtësie në një sistem shtëpie inteligjente. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin pas garancisë dhe konsultimet, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,106. Mos kërkoni më tej: pompa e nxehtësisë do t'ju japë ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,697 profesionistë të regjistruar
87,676 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pompe nxehtesieÇmimet mesatare

Çmim të ulët366 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar532 200,00 L/një copë
Cmim i larte672 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pompave të nxehtësisë

Për të mësuar çmimin e saktë të pompës së nxehtësisë, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pompës së nxehtësisë.

Instalimi i tabaka të akumulimit6000.0L / gjitha
Instalimi i rezervuarit të akumulimit të ujit të ngrohjes në lidhje me sistemet diellore, pompat e nxehtësisë dhe kaldaja e karburantit të ngurta, 750 l.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalimi i pompës së nxehtësisë330000.0L / gjitha
Instalimi i pompës së nxehtësisë pa tank 10 kW (ujësjellës, ujë uji), burim primar - mirë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Anije akumulimi45000.0L / gjitha
Anija e akumulimit të çelikut me izolim poliuretani dhe fletë lacquered, 250 l.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pompë ngrohjeje474000.0L / gjitha
Pompë e ngrohjes me ujë, energjia e ujit 10 kW, trefazore pa tabaka TUV.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Sistemi i plotë i ngrohjes me pompë termike636000.0L / gjitha
Ngrohja e kursimit të energjisë, ftohja dhe ngrohja e ujit në një shtëpi familjare. Mur ose njësi të brendshme stacionare me ngrohës elektrike backup.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Sistemi i plotë i ngrohjes dhe ftohjes ajrore - uji678000.0L / gjitha
Ajo bazohet në teknologjinë e pompës së ajrit me një operacion të kundërt që merr nxehtësi nga ajri i jashtëm deri në -25 ° C.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Çmimi për pompë termike tokë - ujë369000.0L / gjitha
Pompë ngrohëse e ujit të tokës përdor ngrohjen nga fuqia e tokës. Ky sistem ka efikasitet të lartë gjatë gjithë vitit, është i besueshëm dhe nuk kërkon pothuajse asnjë mirëmbajtje.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Kostoja për ujin e ujit uji - uji534000.0L / gjitha
Si një burim energjie, ngrohje e fituar nga uji i poshtme. Dy puse dhe pompa të fuqishme që pompat nënujore janë të nevojshme në këtë pompë termike. Pompë uji uji është mirëmbajtje relativisht sfiduese.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
A i njihni avantazhet dhe disavantazhet e tyre? Ju po konsideroni të fitoni një pompë të ngrohjes në shtëpinë tuaj, por a nuk jeni plotësisht të sigurt për këtë ide? Para se të shkojmë në kryerjen e përfitimeve dhe disavantazhet e pompave të nxehtësisë, do të jeni të interesuar për ju, sa pompa të tilla qëndrojnë. Çmimet e pompës termike janë relativisht të larta. Nëse gjithashtu merrni parasysh instalimin e të gjithë sistemit dhe kostoja e pompës së prokurimit do të ndryshojë. Epo ju mund të mbështeteni në faktin se nëse jeni të interesuar, ju do të duhet të përgatisni një shumë minimale prej katër shifrash. Përfitimet që do t'ju kënaqin Vendimi për të arritur në pompën termike mund të nënkuptojë një zgjedhje fantastike në aspekte të shumëfishta. Ju lutemi gjykoni veten nëse këto përfitime nuk ia vlen. Kosto të ulëta operative Funksionimi i pompave të nxehtësisë është më i lirë se operacioni i sistemeve të bazuara në djegie. Është e vlefshme që sistemi efikas i energjisë, kështu që aq më i madh është kursimet afatgjata të energjisë. Falë një investimi të tillë ju mund të ruani çdo vit me numrin e EUR. Më pak mirëmbajtje Pompat termike kërkojnë mirëmbajtje më të vogël si sisteme të bazuara në djegie. Të gjithë ju vuani nëse kontrolloni të gjithë sistemin një herë në vit. Në rast të disa problemeve ju thjesht e quani instaluesin. Siguri më e mirë Pompat termike janë gjithashtu më të sigurta se sisteme të bazuara në djegie. Dhe për shkak se nuk kanë nevojë të djegin ndonjë lëndë djegëse për prodhimin e nxehtësisë. Emetimet e karbonit më të ulët Sistemi i pompës së nxehtësisë zvogëlon emetimet e karbonit. Edhe në sajë të raportit efektiv të konvertimit të energjisë për të ngrohur. Thjesht, konsumon ndjeshëm më pak energji se sistemet e tjera për të prodhuar një sasi të caktuar të nxehtësisë. Unë mund të ftohtë Gjatë ditëve të nxehta të verës, pompat e nxehtësisë mund të veprojnë si një njësi ftohës. Vetëm kaloni ato në modalitetin e ftohjes. Jetë e gjatë Pompë e nxehtësisë Jeta mund të jetë deri në 50 vjeç, por është rreth 15 vjet. Ata janë një burim i tillë i besueshëm dhe i qëndrueshëm i nxehtësisë. Disavantazhet që duhet të numëroheni Siç është tashmë, gjithçka ka për dhe kundër. Prandaj, disa disavantazhe duhet të merren parasysh edhe kur zgjedhni pompën e nxehtësisë. Shpenzime të larta fillestare Me sa duket disavantazhi më i madh është çmimi i tyre me kosto të lartë. Por nëse ju merrni sa atëherë ju do të kurseni në kostot operative, kështu që është një investim që paguan. Instalimi i padobishëm Instalimi i pompave të nxehtësisë është relativisht kompleks. Ju mund të harroni se ju do ta instaloni vetë dhe të kurseni disa para. Instalimi është edhe kaq sfidues saqë rekomandohet që teknik të vizitojë familjen tuaj dhe të vlerësojë mundësitë. Qëndrueshmëria e dyshimtë Disa nga lëngjet e transferimit të nxehtësisë të përdorura kanë qëndrueshmëri të dyshimtë dhe rritjen e mjedisit të interesuar. Rekomandohet të arrihet të dy lëngjet e biodegradueshme. Problemet në mot të ftohtë Herë pas here, disa pompa kanë probleme në zona të ftohta dhe nuk mund të arrijnë efikasitet të plotë në mot të ftohtë. Nuk janë neutral ndaj karbonit Meqenëse pompat e nxehtësisë për funksionimin e tyre kanë nevojë për energji elektrike, nuk do të thotë jo neutral i karbonit. E pra ata e kompensojnë atë me një normë të lartë të konvertimit për ngrohje. Kur vendosni avantazhin dhe disavantazhet e pompave të nxehtësisë, mund të konkludohet se përfitimet qartë tejkalojnë disavantazhet. Dhe kështu nuk duhet të hezitoni ta blini atë.