Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pllakatar, montues pllakash

Jeni duke kërkuar për një pllakëtari? Ne kemi 24,191 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pllakatar, montues pllakash

Sa kushton shtruesi dhe pllaka? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për shtrimin dhe pllakat: rilevim, heqje të dyshemesë origjinale, nivelim të sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimet e dyshemesë dhe tjegullave janë rreth 8-15 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë brenda shtrimit dhe pllakave është zakonisht shtrimi i shtrimit me gurë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: nivelim, ngjitës, copë litari, kallëpe, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,191. Nuk keni më nevojë të kërkoni: shtrimin e pllakave, çmimin e pllakave, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pllakatar, montues pllakashÇmimet mesatare

Çmim të ulët660,00 L/m2
Çmimi mesatar855,60 L/m2
Cmim i larte1 200,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorBllokimi i çmimeve dhe shërbimet e tjegullave

Për të mësuar çmimin e saktë të shtresës dhe pllakave, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në një kategori, tjegulla.

Lojtar.1062.0L / orë
Puna e ndërtimit të shtresës së shtresës në rangun e më shumë se 8 orëve; Sfiduese, profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lojtar.1137.6L / orë
Puna ndërtimore-asamble e një shtrese në rang më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë; Sfiduese, profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lojtar.1329.0L / orë
Puna e ndërtimit të shtresës së shtresës brenda më pak se 4 orëve; Sfiduese, profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lojtar.942.0L / orë
Puna e ndërtimit të shtresës së shtresës në rangun e më shumë se 12 orëve; Sfiduese, profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton? Kur është fjala për çmimet e pllakave ose pllakave, çmimi mund të variojë nga 15 euro / m2 në rastin e pllakave të mesme të një paraqitjeje të thjeshtë të bardhë. Çmimi mesatar i pllakave mund të jetë i ngjashëm. Megjithatë, është një të dhënë indikative sepse ka një numër të pllakave dhe pllakave të madhësive, cilësisë dhe motiveve të ndryshme. Sa kushton puna me tiled? Pllakat janë duke sfiduar fuqinë punëtore dhe kërkojnë një ekspert të vërtetë. Tjegull juaj ka të ngjarë të përfshijë çmimin e punës si një artikull tjetër për të ofruar. Çmimi i punës dhe materialit në metër katror Çmimi mesatar i punës mund të vendoset nga 13 euro / m2 dhe ngrihet në varësi të kërkesave tuaja. Pllakat mermeri mund të kenë një çmim më të lartë, për shkak të kompleksitetit dhe vështirësive, të tilla si 23 euro / m2 dhe më shumë. Trotuari i thjeshtë qeramik i bardhë mund të kushtojë rreth 36 euro / m2, duke përfshirë punën dhe materialin. Nga ana tjetër, kostoja e pllakave qeramike të bëra me dorë mund të jetë gjithashtu 260 euro / m2 për të mbuluar materialin, punën dhe ekspertizën. Tiler në përgjithësi tregojnë çmimin e punës për metër katror. Kështu, çmimi përfundimtar i punës është duke ndikuar nëse puna është më e lehtë ose më e komplikuar se sa pritej. Procesi i kthimit në banjo Kur ju merrni parasysh koston e pllakave në banjo, mos harroni se përfshijnë sipërfaqet, paraqitjen dhe llojin e modelit që ju zgjidhni. Çmimi mesatar i banjës së rinovimit është më i lartë nëse vendosni për pllaka, por pamja përfundimtare ia vlen. Përgatitja e sipërfaqes Duhet të përfshihet kostoja e heqjes së pllakave dhe pëlhurave të dyshemesë së vjetër. Zgjidhja ose përgatitja e dyshemesë mund të kërkohet për të arritur një dizajn të veçantë. Prerje dhe hedhjen e pllakave Tjegull juaj do të kryejë matje kërkuese dhe lë linjat që do të lejojnë që pllakat të vendosen. Pllakat do të formohen për t'u përshtatur siç duhet në qoshe dhe rreth pengesave. Shtrirja e thatë mund të bëhet për të siguruar një prerje të saktë. Duke aplikuar fun Spacers tjegull do të sigurojë që masa të duket në mënyrë të barabartë, por këto procese do të zgjasin më shumë. Nëse ju duhet të paguani në mënyrë specifike, kostoja e kësaj pune do të vijë në rreth 3 / m2 euro. Aplikimi i hidroizolimit. Nëse është e nevojshme, furnizuesi juaj duhet ta tregojë atë. Hidroizulimi vetë mund të kushtojë rreth 10 euro / m2. Për të siguruar një jetë të gjatë të banjës suaj është thelbësore që të keni një Waterinstallant të kualifikuar. Copë litari dhe pllaka lustrim Disa pllaka duhet të vulosen ose pastrohen pas aplikimit dhe çmimi duhet të jetë pjesë e ofertës përfundimtare të çmimeve. Faktorët që ndikojnë në uljen dhe shtrimin e shpenzimeve Kostoja e pllakave të hedhjes ndryshon shumë. Madhësia mund të mos jetë faktori i vetëm vendimtar me çmimin e pllakës. Nëse puna është sfiduese, lloji i pllakave mund të jetë po aq i rëndësishëm sa madhësia. Madhësia e zonës dhe lloji i pllakave Si rregull, kostoja e tjegullave dhomë është më e madhe për një zonë më të madhe. Megjithatë, nëse punon rreth tualetit, lavamanët, banjot ose dushet ndodhin me prerje, do të zgjasë kohën. Disa lloje të pllakave janë gjithashtu më të rënda ose të poshtër dhe të kontribuojnë në përfundimin e kompletimit të projektit. Dizajn Tilers duhet të paguajnë më shumë kohë për të model ose pllaka dekorative. Prerje unike dhe detajet mund të rrisin çmimin e pllakave; Për shembull, pllakat e mozaikut kërkojnë një tempo më të ngadaltë dhe më me kujdes. Kthimi ose Renovimi Orari i Kohës së Projektit Puna mesatare në hedhjen (50 metra katrorë) mund të marrë nga 3 deri në 5 ditë, varësisht nëse ka një ose dy punëtorë. Marrëveshja e pagesës Është më mirë të bëni një çmim përfundimtar për punë dhe të mos paguani në orë. Shkalla e orëve mund të kursejë para, por ka më shumë gjasa që kostoja e punës me pllaka do të rritet ndjeshëm mbi buxhetin tuaj. Shpenzimet e tjegullave Pllaka mermeri: Këto pllaka janë prerë nga mermer dhe janë më të shtrenjta. Çmimet e përafërta janë 40-80 euro / m2. Pllaka prej porcelani: Çmimi mesatar për tjegull mund të jetë rreth 50 euro / m2. Pllaka qeramike: pllaka qeramike banjo ose kuzhinë kanë një çmim të përafërt prej 15 euro / m2. Çmimi mesatar i pllakave të dyshemesë qeramike është gjithashtu 15 euro / m2. Pllaka Mozaiku: Pllakat e mozaikut mund të qëndrojnë mesatarisht 10 euro / PC. Trotuari spanjoll: trotuari i bardhë i bardhë spanjoll ka një çmim të përafërt 30 euro / m2. Pllaka guri natyrore: Në rastin e pllakave të dyshemesë, çmimet shkojnë deri në 80 euro / m2, të cilat mund të jenë të shtrenjta, por rrit vlerën e shtëpisë tuaj. Pllaka kohore: Çmimi i pllakave të mermerit të butë ndryshon sipas madhësisë dhe cilësisë. Pllaka më të mëdha janë më të shtrenjta se sa më të vogla. Ndryshimet e sipërfaqes përfshijnë makinën e lëmuar, të mbyllur dhe anti-shqip. Vlerësimet e çmimeve për lloje të ndryshme të pllakave të brendshme Nëse e krahasoni punën në brendësi me punën jashtë, do të gjeni se kostoja e thesareve të pllakave të brendshme janë më të larta. Në dysheme, tilts duhet të ulin hapësirat për vrimat e kullimit. Në mure, ata duhet të ulin zonat për shitore elektrike. Pllaka në natyrë: Pllakat e jashtme në një sipërfaqe prej 10 metra katrorë mund të qëndrojnë rreth 100-300 euro për pllaka qeramike. Porcelani do të kërkojë 1.5 herë. Pllakat prej druri mund të dalin dy herë. Tjegulla dhe rinovimi Muret: pllaka mur variojnë nga rreth 10 deri në 30 euro / m2. Midis faktorëve të çmimeve përfshijnë akte shtesë të tilla si hidroizolimi ose nënshkrimi, puna e pllakave. Dyshemetë moderne: Nëse përdorni pllaka qeramike në kuzhinë, kati i ri mund t'ju kushtojë 500 deri në $ 1,200, por çmimi varet nga madhësia e sipërfaqes së pllakave dhe dizajnit. Pllakat e korrigjuara mund të bëjnë një dhomë shumë të këndshme nga kuzhina. Si të krijoni një vlerësim të saktë Një madhësi dhomë dhe detaje të mëtejshme duhet të futen para se të kërkojnë një kuotë. Për krahasim ju mund të kërkoni më shumë oferta nga furnizues të ndryshëm. Gjithashtu kontrolloni çmimin për asamblenë e stileve të ndryshme të pllakave. Pas marrjes së një oferte të detajuar, pyesni nëse ajo gjithashtu përfshin sende si përgatitje sipërfaqësore, kostoja e heqjes së pllakave, hidroizolimit, vulës dhe lustrimit. Këshilla dhe truket Tip nr. 1 - Çmimi i punës: Kur kërkoni një ofertë, kontaktoni çmimin e sheshit për metër katror. Ju mund të llogarisni vlerësimin përfundimtar të çmimeve. Tip nr. 2 - Harton: Në vend që të përpiqeni të përshkruani mendimet tuaja, gjeni idetë tuaja të dizajnit të internetit. Tjegull juaj do të vlerësojë foton që tregon qartë atë që ju dëshironi. Tip nr. 3 - Madhësia e dhomës: Multiplying një anë më të gjatë me një anë më të shkurtër ju mund të specifikoni një metër katror të katit tuaj drejtkëndëshe, muret ose sipërfaqet e tjera. Si të punësoni një tjegull Tiler duhet të ketë ekspertizë që tejkalon nivelin e aftësisë së furnizuesit mesatar. Ju mund të gjeni referencat në Wilio, ose të pyesni nëse fotot e punëve të fundit janë në dispozicion. Tip nr. 1: Sigurohuni që tjegull të ketë përvojë me llojet e pllakave që dëshironi dhe se do të bëjë të gjitha hapat e nevojshëm për të siguruar jetë të gjatë. Nuk vlen të paguhet një çmim më i ulët i punës nëse rezultati përfundimtar nuk i plotëson standardet. Tip nr. 2: Meqenëse tilers mund të marrin zbritje kur blejnë materiale, pyesni se çfarë çmimet mund të blejnë pllakat tuaja të zgjedhura. Ata zgjedhin tjegull që ata përdoren për të punuar me të dhe shpenzimet tuaja mund të jenë më të ulëta.