Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pllaka per terasa

Jeni duke kërkuar për një pllakëtari në tarracë? Ne kemi 24,006 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pllaka per terasa

Sa kushton shtrimi i tarracës? Gjatë shtrimit në tarracë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitja e sipërfaqes, shtrimi, përfundimi i sipërfaqes. Çmimet e dyshemesë në verandë janë rreth 2,90-4,80 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në shtrimin në tarracë është zakonisht pllaka qeramike. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: veshje rezistente ndaj ngricave dhe që nuk rrëshqasin, niveli i alkoolit, fino, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,006. Mos kërkoni më tej: shtrimi në tarracë do të gjeni ofertat më të mira dhe punë cilësore tek ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pllaka per terasaÇmimet mesatare

Çmim të ulët107,40 L/një copë
Çmimi mesatar167,40 L/një copë
Cmim i larte287,40 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve duke hapur në tarracë

Për të mësuar çmimin e saktë të shtrimit në tarracë, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pllakave në tarracë.

Izolim132.0L / m2
Bërja e izolimit të pllakave qeramike, pllakave në një sipërfaqe horizontale me impregnim. I përshtatshëm për substrate absorbuese dhe jo të tharjes. Është ideale për paketim dhe izolim ballkone dhe tarraca. Mbyll një sipërfaqe poroze dhe të plasaritur të nyjeve, pllakave dhe pllakave (max. Gjerësia plas prej 0.2 mm, të tilla si. Lustër plasaritur). Është i përshtatshëm si vulosje shtesë transparente e nyjeve, pllakave dhe pllakave në banjo dhe dushe.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pllaka2400.0L / m2
Montimi i shtrimit në kulmet e sheshta, tarraca, ballkonet e vendosura në thatësirë, dimensionet e pllakave 400x400 mm për objektivat e korrigjimit 70-100 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolim termik960.0L / m2
Instalimi i izolimit termik në ballkone dhe tarraca të teknologjisë së lidhjes së polistirenit
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme druri3060.0L / m2
Instalimi i kateve në tarraca, ballkone, skelë druri. Pllaka e dyshemesë prej druri, trashësi 28 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?