Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pllaka per banjo

Jeni duke kërkuar për një pllakë banjo? Ne kemi 25,154 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pllaka per banjo

Sa kushtojnë pllakat e banjës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për pllakat e banjës: projektimi, caktimi i sasisë së kërkuar, prodhimi dhe ngjitja e pllakave të banjës. Çmimet e pllakave për banjo janë rreth 15-60 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në pllakat e banjës është zakonisht prodhimi i shtrimit me gurë premium. Kostot e tjera mund të përfshijnë: ngjitësin, kostot e transportit, riparime të vogla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,154. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i pllakave të banjës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pllaka per banjoÇmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/m2
Çmimi mesatar2 160,00 L/m2
Cmim i larte3 600,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Pllakave të Banjo

Për të mësuar çmimin e saktë të pllakave në banjo dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në pllakat e banjës.

Instalimi i pllakave të murit të brendshëm 200 x 200 mm2820.0L / m2
Kuvendi i mureve të brendshme nga pllakat e vendosura në llaç 200 x 200 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i pllakave të brendshme të murit 250 x 65 mm3180.0L / m2
Instalimi i mureve të brendshme nga pllakat që hedhin në madhësinë e llaçit 250 x 65 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i pllakave të brendshme të murit 300 x 150 mm2640.0L / m2
Kuvendi i mureve të brendshme nga pllakat e vendosura në madhësinë e llaçit 300 x 150 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i mureve të brendshme 450 x 450 mm2580.0L / m2
Kuvendi i mureve të brendshme nga pllakat e vendosura në llaç 450 x 450 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?