Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pllaka gipsi

Jeni duke kërkuar për një pllakëtar suvaje? Ne kemi 23,823 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,720 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pllaka gipsi

Sa kushtojnë pllakat e suvasë? Për pllaka gipsi, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim, përgatitje sipërfaqësore, tjegulla, punime mbarimi. Çmimet e imitimit të pllakave të gurit dhe tullave janë rreth 15-45 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në pllakat e gipsit është zakonisht një pllakë me një efekt 3D. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ngjitës pllakash, astar, ngjitës akrilik, i cili kushton mesatarisht 5-10 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,823. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e pllakave të gipsit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,720 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pllaka gipsiÇmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/m2
Çmimi mesatar1 122,00 L/m2
Cmim i larte1 470,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Pllakave Shalë

Për të mësuar çmimin e saktë të pllakave të shalës dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në pllakat e pllakave të kategorisë.

Kolonat e çelikut të tjegullave dhe trarëve 10 mm me një shtresë të vetme2130.0L / m2
Kolonat e çelikut të veshur me një shtresë të vetme dhe trarëve me pllaka zjarri prej 10 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Tjegulla e kolonave të çelikut dhe trarëve 15 mm me një shtresë të vetme2437.8L / m2
Kolona çeliku të veshur me një shtresë dhe trarëve Pllaka me zjarr me zjarr 15 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Montimi i pllakave të murit të brendshëm2580.0L / m2
Instalimi i mureve të brendshme nga pllakat e gipsit të vendosur në llaç.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Montuar muret e brendshme të madhësisë 200 x 400 mm2880.0L / m2
Kuvendi i mureve të brendshme nga pllakat e gipsit të vendosura në llaç në një hapësirë ​​të kufizuar prej 200 x 400 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?