Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pllaka baze, themele te ndertesave

Po kërkoni një ndërtues bordi themeli? Ne kemi 23,274 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pllaka baze, themele te ndertesave

Sa kushton pllaka e themelit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për pllakën e themelit dhe ndërtimin e themeleve: demarkacioni i themeleve të një shtëpie familjare nga një topograf, gërmimi i sipërfaqes së tokës me ekskavator, shënjimi i shiritave të themeleve, gërmimi i shiritave të themeleve. Çmimet e themeleve për ndërtesat janë rreth 60-110 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në pllakën e themelit dhe ndërtimin e themelit është zakonisht prodhimi dhe betonimi i shiritave të themelit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: instalimin e tranzicioneve për shërbimet komunale, kallep, kallep, të cilat kushtojnë mesatarisht 1500-3800 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,274. Mos kërkoni më tej për fondacionin tuaj, bordin e themelit, ndërtimin e themeleve, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pllaka baze, themele te ndertesaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 600,00 L/m2
Çmimi mesatar5 040,00 L/m2
Cmim i larte6 600,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pllakave bazë dhe strukturave të themelimit

Për të mësuar bordin e saktë të çmimeve dhe ndërtesat bazë, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një pjatë bazë të kategorisë, strukturën e fondacionit.

Konkret5 682,00L / m3
Pllakat e bazës së betonit Klasa e thjeshtë C 16/20.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Rripa konkrete themelore5 610,00L / m3
Rripat bazë të betonit Klasa e thjeshtë C 16/20.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Borxh.750,00L / m2
Muret e palosshme vertikale ose pjerrta (të devijuara) të planit të drejtpërdrejtë ose të mbështjellë, në gropa të lirshme ose të shkaktuara, grooms, boshte, duke përfshirë deficitet e mundshme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përforcim94 800,00L / t
Pllaka bazë përforcuese nga çeliku betoni B500 (10,505).
Së bashku
t
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa është baza konkrete? Shpenzimet mesatare të themelimit të betonit shkojnë nga rreth 60 euro / m2 duke përfshirë punën. Çmimi ndikon në cilën zonë jetoni atë që pagesat e ngarkoni furnizuesit dhe shkallën ose shpatin e tokës në të cilën do të vendoset themeli. Betoni është bërë nga rërë, zhavorr, ujë dhe çimento, e cila bazohet në gëlqere dhe shërben si një binder. Betoni mund të përzihet në ndërtim, të transportuar nga një kamion ose derdh në një vend duke përdorur një sistem vinçi që është i pajisur me një pompë. Furnizuesi do të përfshijë gjithashtu koston e derdhjes së bazës së betonit për të krijuar një ofertë kuotimi. Shumë faktorë të ndryshëm që ndikojnë në koston totale të vendosjes së një baze konkrete për një shtëpi apo ndërtesë të re. Zona e zonës është një nga më të mëdhatë. Kostot e orientimit për themelin e betonit në bazë të mesatares: 100 m2: 6000 euro 200 m2: 12000 euro 300 m2: 18000 euro 500 m2: 30000 euro Për të filluar, ne rekomandojmë hyrjen e hetimit Wilio dhe të gjejmë rreth betonit me vlerësimin më të mirë. Çfarë përfshihet në koston totale të themelit të betonit? Kostoja totale e hedhjes së një baze betoni jo vetëm që do të përfshijë kostot e punës dhe materialeve. Kur furnizuesi më i afërt për të hedhur bazat e betonit, ndonjë nga shërbimet dhe aksesorët e mëposhtëm mund të përfshihen në totalin tuaj: Testimi i tokës ose kullimit të betonit Përgatitja e betonit zakonisht fillon me testin e tokës për të përcaktuar përzierjen më të mirë të betonit dhe ka gjetur se sa gërmime keni nevojë. Sa mirë uji nga komploti shkon larg dhe se si po lëviz ujë shiu, ka edhe faktorë kyç. Planet dhe vizatimet e nevojshme për të marrë autorizimet e ndërtimit duhet të jenë në përputhje me rregulloret lokale të ndërtimit. Nëse nevojitet gërmimi Ndërtesa në një sipërfaqe të pjerrët është më komplekse se në të barabartë. Ndërtuesi do të duhet të sigurojë një bazë me këmbë më të thella ose metoda të tjera, që përfaqëson kosto më të larta. Në mënyrë të ngjashme, nëse keni nevojë për të balancuar zonën në të cilën duhet të kërkohet themeli, shpenzimet totale mund të rriten me disa mijëra euro gjatë zgjatjes së kohës së punës disa ditë. Thellësia e bazës Thellësia e bazës është një tjetër faktor kyç për përcaktimin e kostove. Llojet e fondacioneve janë: Deep: Ata duhet të jenë më të ulur më shumë se tre metra poshtë sipërfaqes së tokës Pak: Si në pllakat standarde bazë që përbëhen nga një shtresë e betonit të derdhur në një sipërfaqe të sheshtë përmes një shtrese zhavorr për të kulluar. Në përgjithësi, më e thellë është baza, aq më e lartë do të jetë çmimi i saj sepse keni nevojë për më shumë konkrete dhe do të zgjasë më shumë. Cilat janë llojet e bazave të betonit? Ekzistojnë dy lloje të zakonshme të themeleve: bordi dhe blloku. Të dy kanë përfitime të ndryshme në ndërtimin e tokës dhe mund të përforcohen nga përforcimi i çelikut. Megjithëse ju mund të ndikoni në çmimin total të projektit tuaj - veçanërisht për shkak se bazat e bllokut ndonjëherë sjellin një çmim më të lartë të punës - zgjedhja e një lloji të bazës duhet të përcaktojë nevojat specifike të projektit tuaj, jo buxhetin. Pllaka konkrete themelore Pllaka bazë është bërë prej betoni. Bordi shpesh vendoset në zonën e tokës. Çmimi i zakonshëm është nga 70-120 euro / m2. Shpenzimet janë më të larta nëse keni nevojë të gërmoni dhe vendosni këmbët e ndarjes së fuçisë nën ndërtimin ose nëse ndërtimi i bodrumit që mund të përdoret si një hapësirë ​​e jetesës - të dy kërkojnë më shumë gërmime, si dhe materiale të tjera dhe kështu shpenzime të tjera. Blloqe konkrete themelore. Blloku i betonit ose blloku i zhytjes mund të përdoret gjithashtu për të ndërtuar baza. Megjithëse këto dy terma përdoren në mënyrë të ndërsjellë, këto janë lloje të ndryshme të materialeve. Coveton gjithashtu ka një tendencë të jetë më e lehtë se një bllok konkret dhe duke humbur forcën elastike. Të dyja llojet e blloqeve janë të njohura, sepse ato janë të përballueshme dhe relativisht të vendosura lehtë. Rregulloret e ndërtimit lokal mund të ndalojnë bazën e bazave duke përdorur një bllok të qershisë dhe në vend të kësaj kërkojnë përdorimin e një blloku konkret. Kostoja e instalimit të murit nga blloku i betonit fillon me një çmim që zakonisht lëviz rreth 2 euro / bllok. Blloqet që kanë shfaqjen e gurit natyror do të jenë më të shtrenjta. Çmimi përfundimtar do të varet nga metra katrorë. Si mund të kurseni para në baza konkrete? Baza e shtëpisë ose ndërtesës suaj nuk është pjesë ku duhet të kurseni - veçanërisht për shkak se luan një rol kyç në strukturën e ndërtimit tuaj. Megjithatë, ka disa shpenzime që mund të sjellin kursime në fazën bazë. Instalimi i këtyre artikujve tani mund t'ju shpëtojë nga shqetësimet dhe problemet: - Ngrohje e katit rrezatues - nga 11 euro / m2 - Kullimi bazë - rreth 85 euro / m - nënshkrimin e saktë për të shmangur lagështirën Çfarë duhet të pyesni para se të punësoni furnizuesit e betonit? Derdhja e bazave të betonit për të ndërtuar një shtëpi ose ndërtesë të tjera nuk është një detyrë e lehtë. Marrja me qira e një furnizuesi profesional do të ndihmojë që puna të bëhet në mënyrë profesionale dhe në mënyrë korrekte dhe të përmbushë kërkesat e rregulloreve të ndërtimit lokal. Krahasoni çmimet e furnizuesve të shumtë në Wilio për të vendosur më të mirën.