Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Planifikim urban dhe i perdorimit te tokes

Po kërkoni një planifikues hapësinor për planifikim urban dhe planifikim hapësinor? Ne kemi 15,638 planifikues toke në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Planifikim urban dhe i perdorimit te tokes

Sa kushton urbanizmi dhe planifikimi i përdorimit të tokës? Në planifikimin urban dhe planifikimin hapësinor, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: punë projektimi dhe këshilla eksperte në fushën e zhvillimit hapësinor, përpunimin e studimeve arkitekturore, zgjidhjet inteligjente "qytetet e zgjuara". Çmimet e shërbimeve të planifikimit hapësinor dhe shfrytëzimit funksional të tokës janë rreth 10 mijë deri në 50 mijë euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në planifikimin urban dhe planifikimin e përdorimit të tokës është zakonisht një shërbim i plotë në prokurimin dhe përpunimin e planeve të përdorimit të tokës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: këshilla dhe trajnime për ndryshimet legjislative dhe dixhitalizimin e materialit të hartës, i cili kushton mesatarisht 500-5000 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 15,638. Mos kërkoni më tej: planifikimi urban dhe planifikimi i përdorimit të tokës, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Planifikim urban dhe i perdorimit te tokesÇmimet mesatare

Çmim të ulët22 800,00 L/projekt
Çmimi mesatar32 760,00 L/projekt
Cmim i larte43 200,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor

Për të mësuar çmimin e saktë të urbanizmit dhe planifikimit territorial, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në urbanizëm dhe planifikim territorial.

Studim urban30.0L / m2
Studimi urban i përbërë nga vizatimet e një situate të territorit të zgjidhur.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Fokusi i gjendjes ekzistuese180.0L / m2
Fokusi i gjendjes ekzistuese të ndërtesës ose hapësirës, ​​duke e bërë dokumentacionin.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim9000.0L / gjitha
Konsultimi i planifikimit territorial.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Këshillim2100.0L / orë
Konsulencë për zhvillimin hapësinor - norma për orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Arkitekture, arkitektSa kushton një arkitekt? Për arkitekturën dhe arkitektët, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?