Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pishine me mbulese

Jeni duke kërkuar për një ndërtues pishinash? Ne kemi 19,937 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pishine me mbulese

Sa kushton çatia e pishinës? Kur mbulojmë një pishinë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrim, montim dhe rregullim të sektorëve individualë. Çmimet e mbulimit për pishinën janë rreth 2000-5000 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në çatinë e pishinës është zakonisht instalimi i një çatie tarrace. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin pas garancisë, sistemin e ankorimit, i cili kushton mesatarisht 30-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,937. Mos kërkoni më tej: çmimi i çatisë së pishinës, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pishine me mbuleseÇmimet mesatare

Çmim të ulët94 825,80 L/një copë
Çmimi mesatar115 896,60 L/një copë
Cmim i larte136 200,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Mbulimit Pool

Për të mësuar çmimin e saktë të mbulimit të pishinës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë e mbulimit të pishinës.

Instalimi i një çati të pishinës së harkuar552.0L / m2
Instalimi i çatisë së pishinës polikarbonate - lloji i harkut, deri në 1.2 m, gjerësia deri në 3 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i mbulimit me pishinë të ulët594.0L / m2
Instalimi i mbulimit të pishinës polikarbonate - mbulim i ulët deri në 0.8-1.0 m, gjerësi deri në 3 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mbërthimi i pishinës së harkuar nga polikarbonat9120.0L / m2
Baza e pishinave polikarbonate - lloji i harkut, dimensioni i wxkvxl 3x1,2x4,2 m, 2 segmente.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim6000.0L / gjitha
Konsultimi në instalimin e mbulimit të pishinës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertim i pishinaveSa kushton për të ndërtuar një pishinë? Gjatë ndërtimit të një pishine,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?