Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Perzierje e reres se gerryerjes dhe lidhesit

Jeni duke kërkuar për eshtra anhidriti? Ne kemi 22,715 piktorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,690 profesionistë të regjistruar
87,664 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Perzierje e reres se gerryerjes dhe lidhesit

Sa kushtojnë mallërat me anhidrit? Për mallërat me anhidrit, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: përgatitja e strukturës së dyshemesë, rregullimi i lartësisë së mallës së derdhur, aplikimi i mallës së derdhur. Çmimet e veshjes me anhidrit janë rreth 10-13 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në mallërat e anhidritit është zakonisht marrja me qira e pajisjeve speciale të ndërtimit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: përgatitjen e vendeve me ngrohje nën dysheme, e cila kushton mesatarisht 30-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,715. Mos kërkoni më tej: çmimi i mallërave anhidrit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,690 profesionistë të regjistruar
87,664 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Perzierje e reres se gerryerjes dhe lidhesitÇmimet mesatare

Çmim të ulët585,00 L/m2
Çmimi mesatar705,00 L/m2
Cmim i larte780,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të masës anhidrit

Për të mësuar çmimin e saktë të scardens anhidrit, dërgoni pyetjen në dysheme tona autentike, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e Screed Anhidrit.

Anhidrite vetë-standarde960.0L / m2
Anhidrit vetë-standarde shpinë, forcë presioni 20 MPa, trashësi 15 - 50 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Anhidrit vetë-leveling1140.0L / m2
Anhidrit vetë-standarde squeegee, forcë elastike 20 MPa, trashësi 1 - 40 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Anhidrit gipsi vetë-leveling1320.0L / m2
Anhydrite gipsi vetë-standarde squeegee, forcë presioni 25 MPa, trashësi 5 - 30 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Anhidrite gips gips vetë-standarde1800.0L / m2
Anhidrit vetë-standarde shpinë, forcë presioni 30 MPa, trashësi 15 - 50 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
EstrihSa kushton vezët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mallërat: konsulencë,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?