Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pergatitja e kantierit per projekte ndertimi

Kërkoni një ndërtues për punë përgatitore për ndërtimin? Ne kemi 25,169 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pergatitja e kantierit per projekte ndertimi

Sa kushton puna përgatitore për ndërtimin? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë punës përgatitore për ndërtimin: punë gërmimi, rilevim dhe përgatitje materiale. Çmimet e përgatitjes për fillimin e aktiviteteve ndërtimore janë rreth 15-30 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në punën përgatitore për ndërtimin është zakonisht puna e gërmimit duke përdorur makineri të rënda. Kostot shtesë mund të përfshijnë: marrjen me qira të makinerive, veglave dhe pajisjeve mbrojtëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-140 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,169. Nuk keni më nevojë të kërkoni: punë përgatitore me çmimin e ndërtimit, tek ne do të merrni ofertat më të favorshme dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pergatitja e kantierit per projekte ndertimiÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/orë
Çmimi mesatar1 500,00 L/orë
Cmim i larte1 800,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punës përgatitore për realizimet e ndërtimit

Për të mësuar çmimin e saktë të punës përgatitore për të realizuar ndërtesat, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e punës përgatitore për të realizuar ndërtimin.

Heqja e shkurreve dhe pemëve106,20L / m2
Heqja e shkurreve dhe pemëve me diametër të trungut deri në 100 mm, me heqjen e rrënjëve, në shpatin e 1: 5 në një sipërfaqe totale prej deri në 1000 m2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Djegie.21,60L / m2
Djegia e shkurreve dhe pemëve të larguara me një diametër të tendosjes deri në 100 mm në shtylla për një sipërfaqe prej deri në 100 m2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pompim264,00L / orë
Uji duke pompuar në një lartësi të trafikut deri në 10 m me një bashkëshorte mesatare në një minutë mbi 100 deri në 500.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Tubacionin e përkohshëm nëntokësor dhe udhëheqjen nëntokësore804,00L / M.
Tubacioni i përkohshëm nëntokësor dhe kanalet nëntokësore në gërmimin në një gjendje dhe pozitë në të cilën ata ishin në fillim të punimeve tokësore, betonit, prejardhëve, betonit të përforcuar, çelikut, ndriçimit të hekurit të hedhur DN në 200.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?