Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pellgje dhe liqene

Jeni duke kërkuar për një ndërtues pellgjesh? Ne kemi 15,876 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pellgje dhe liqene

Sa kushtojnë pellgjet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për pellgje: projektimi dhe zbatimi i një pellg kopshti, kujdesi i pellgjeve. Çmimet e pellgjeve të kopshtit janë rreth 40-65 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda liqeneve është zakonisht puna e gërmimit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: film pellgu, filtër, pajisje për monitorimin e parametrave të ujit, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-110 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 15,876. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e pellgut, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pellgje dhe liqeneÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 399,40 L/një copë
Çmimi mesatar2 984,40 L/një copë
Cmim i larte3 660,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të liqenit

Për të mësuar çmimin e saktë të pellgjeve, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pellgut.

Gërmimi i pellgut1 800,00L / m3
Gërmimi dhe izolimi i pjesës së poshtme të liqenit. Dispensacioni i likuidimit të tokës së ngjeshur.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Set filtri.12 000,00L / një copë
Instalimi i një filtri, udhëzimi i përdoruesit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Docodes336,00L / m2
Pellgu i përshtatshëm i substratit të ADN-së - gjeotekstili, petë farmaceutikë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Punë Kopletizational10 500,00L / m3
Modifikimi përfundimtar i lagjes së liqenit. Vendosja e baktereve, skimmerit dhe filtrimit të instalimeve elektrike për të operuar.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertim i pishinaveSa kushton për të ndërtuar një pishinë? Gjatë ndërtimit të një pishine,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?