Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrues oxhaku

Jeni duke kërkuar për një pastrim oxhak? Ne kemi 21,519 oxhakpastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Pastrues oxhaku

Sa kushtojnë shërbimet e pastrimit të oxhakut? Për shërbimet e fshirjes së oxhakut, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrimin e oxhakut, inspektimin dhe inspektimin e oxhakut, veshjen e oxhakut. Çmimet eksperte të pastrimit të oxhaqeve janë rreth 17-30 për shërbim. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e pastrimit të oxhakut është zakonisht vlerësimi i gjendjes së oxhakut. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: fshesën me korrent të hirit, mjetet për pastrimin e blozës, kruese bloze, pesha për pastrimin e oxhakut, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,519. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e fshirjes së oxhakut, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Pastrues oxhaku

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 020,00 L/një copë
Çmimi mesatar1 320,00 L/një copë
Cmim i larte1 800,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Shërbimeve Kominar

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimeve Kominama, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e oxhakut.

Pastrimi i fireplace1200.0L / një copë
Pastrimi fireplace insert nga depozitat, hiri dhe tar me pastër dhe të lagur pastrues. Pastrimi i mjeteve të fireplace.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Dhomë pastrimi furre tiled2100.0L / një copë
Dhomë pastrimi furre tiled nga depozitat, hirit dhe katran me pastrues të papritur dhe të lagësht. Mjete pastrimi.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pastrimi i tenxhereve të kuzhinës, paecky2100.0L / një copë
Pastrimi i sobës së kuzhinës, powish nga papastërtitë e bllokuara. Dezinfektim.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mesazhi i rishikimit3600.0L / gjitha
Raporti i rishikimit Kola, kontrolloni dhe konfirmoni kontrollin e oxhakut.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?