Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrimi i puseve

Po kërkoni një ndërtues për të pastruar puset? Ne kemi 16,545 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,720 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrimi i puseve

Sa kushton pastrimi i puseve? Gjatë pastrimit të puseve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pompimin e ujit me një pompë me prurje të lartë, pastrimin e mbulesës së pusit dhe shtresës së jashtme të pajisjeve të pompimit, heqjen e sedimentit dhe llumit. Çmimet e mirëmbajtjes së pusit janë rreth 150-400 euro për punë. Dezinfektimi ekologjik është zakonisht artikulli më i shtrenjtë në pastrimin e puseve. Kostot shtesë mund të përfshijnë: pompë me prurje të lartë, pastrues me presion të lartë, dezinfektim, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,545. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i pastrimit të pusit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,720 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrimi i puseveÇmimet mesatare

Çmim të ulët9 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar14 880,00 L/një copë
Cmim i larte23 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Studimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të puseve, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të certifikuar dhe kështu të merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në një kategori të pastrimit të mirë.

Pastrim.12000.0L / gjitha
Pastrimi dhe shkëputja e shpuar në thellësi 15m
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Inspektimi i videove të studios120.0L / M.
Inspektimi i puseve me teknika video
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Zhvillimi i dokumentacionit1200.0L / gjitha
Dokumentacioni i puseve, me rekomandime për ujitje
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pastroni mirë14400.0L / gjitha
Pastrimi i mirë i nisur në thellësinë e 15m
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime tokeSa kushtojnë punimet e tokës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?