Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrimi i pllakave

Po kërkoni një pastrues shtrimi? Ne kemi 16,488 pastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrimi i pllakave

Sa kushton pastrimi i pllakave? Gjatë pastrimit të shtrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim fugash, aplikim i një lënde mbrojtëse në sipërfaqen e shtrimit, pastrim me presion të lartë. Çmimet e larjes së shtrimit janë rreth 1.5-3 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në pastrimin e shtrimit është zakonisht impregnimi i sipërfaqes. Kostot shtesë mund të përfshijnë: marrjen me qira të një pajisjeje pastrimi, produkte pastrimi që kushtojnë mesatarisht 80-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,488. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e pastrimit të shtrimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrimi i pllakaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët60,00 L/m2
Çmimi mesatar109,20 L/m2
Cmim i larte174,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pastrimit të trotuarit

Për të mësuar çmimin e saktë të pastrimit të çmimeve, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pastrimit të kategorisë.

Pastrimi i ndërtesave bujqësore dhe objekteve204,00L / m2
Pastrimi i ndërtesave bujqësore dhe objekteve - pastrimi dhe pastrimi i pllakave, larja, pastrimi i dritares dhe kornizave të derës dhe artikujve të mobilimit çdo lartësi dyshemeje
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi manual i komunikimit594,00L / M.
Pastrimi manual i komunikimit të hendekut, me heqjen e qëndrimit ose depozitave me bar, me rregullimin e ADN-së dhe shpatet në profilin e përshkruar, me rikthim në një distancë deri në 20 m ose me ngarkimin e një gjerësi të ADN-së deri në 400 mm , vëllimi i depozitave mbi 0.15 në 0, 30 m3 / m -0,172 t
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Pastrimi i prejardhjeve të betonit294,00L / m2
Pastrimi i një substrate betoni nga një avion uji me presion të lartë në një trashësi prej 1 mm kate
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi i kanaleve meliracionale900,00L / m3
Pastrimi i kanaleve të ngjyrosjes me një rregullim pjerrësi në lartësinë e shtresës së përmbytur dhe me një dramacion në gërmimet ngjitur në një distancë prej 3 m ose me një mjet ngarkimi të trashësisë së shtresës së përmbytur deri në 250 mm, me një fund të gurores blloqet e përforcuara
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime te pastrimitSa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023