Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrimi i oxhakut

Po kërkoni një oxhakpastrues për të pastruar oxhakun? Kemi 16,966 oxhakpastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrimi i oxhakut

Sa kushton pastrimi i oxhakut? Gjatë pastrimit të oxhakut, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kontrollimi i gjendjes së oxhakut, pastrimi i oxhakut nga katrani, kalimi i oxhakut. Çmimet e mirëmbajtjes së oxhakut janë rreth 15-30 euro për punë. Artikulli më i shtrenjtë në pastrimin e oxhakut është zakonisht një rregullim i plotë i oxhakut. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: një fshesë me korrent për hirin, një grup mjetesh për pastrimin e blozës, një pastrim oxhak, i cili kushton mesatarisht 10-90 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,966. Mos kërkoni më tej: çmimi i pastrimit të oxhakut, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrimi i oxhakutÇmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/një pjesë
Çmimi mesatar1 272,00 L/një pjesë
Cmim i larte1 800,00 L/një pjesë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pastrimit të oxhakut

Për të mësuar çmimin e saktë të pastrimit të oxhakut, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pastrimit të oxhakut.

Pastrimi i fireplace1 200,00L / gjitha
Pastrimi i fireplace
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Dhomë pastrimi furre tiled2 100,00L / gjitha
Dhomë pastrimi furre tiled
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pastrimi i tenxhereve të kuzhinës, paecky2 100,00L / gjitha
Pastrimi i tenxhereve të kuzhinës, paecky
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Mesazhi i rishikimit5 100,00L / gjitha
Raporti i rishikimit Kola, kontrolloni dhe konfirmoni kontrollin e oxhakut
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?