Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrimi i linjes se kanalizimeve

Jeni duke kërkuar për një ofrues për derdhje, pastrim kanalizimesh? Ne kemi 18,405 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrimi i linjes se kanalizimeve

Sa kushton bluarja, pastrimi i kanalizimeve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për shkrirjen dhe pastrimin e kanalizimeve: diagnostikim, vlerësim të sedimentit, pastrim dhe konsultim. Çmimet e kanalizimeve janë rreth 40-70 euro për udhëtim. Artikulli më i shtrenjtë në grumbullimin dhe pastrimin e kanalizimeve është zakonisht një diagnozë e plotë dhe kalimi i tubave të bllokuar. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, konsultat shtesë, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,405. Nuk keni më nevojë të kërkoni: frezim, çmim për pastrimin e kanalizimeve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrimi i linjes se kanalizimeveÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 340,00 L/thirrje
Çmimi mesatar3 135,00 L/thirrje
Cmim i larte4 200,00 L/thirrje
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të therjes dhe pastrimit të kanalizimit

Për të mësuar çmimin e saktë të rrëshqitjes dhe pastrimit të kanalizimeve, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e nxehtësisë, pastrimin e kanalizimit.

Tubat e pastrimit DN 50126.0L / M.
Pastrimi i tubit nga shtrydhja ose shpërthimi i DN 50.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Pastrimi i tubave DN 100162.0L / M.
Pastrimi i tubacionit duke shtrydhur ose shtyer DN 100.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Pastrimi i tubit DN 150190.8L / M.
Pastrimi i tubit nga shtrydhja ose shpërthimi DN 150.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Pastrimi tub dn 200216.0L / M.
Pastrimi i tubit me ndërhyrje ose duke shtuar DN 200.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?