Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrimi i kulmeve dhe ulluqeve

Po kërkoni një profesionist për pastrimin e çatisë dhe ulluqeve? Ne kemi 18,485 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,726 profesionistë të regjistruar
87,723 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrimi i kulmeve dhe ulluqeve

Sa kushton pastrimi i çatisë dhe ulluqeve? Gjatë pastrimit të çatisë dhe ulluqeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqja e papastërtive organike, myshqet, myku, gjethet e thata, heqja e foleve, rinovimi i çatisë, lyerja e çatisë dhe strukturës së çatisë. Çmimet e mirëmbajtjes së çatisë janë rreth 1,8-3,4 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në pastrimin e çatisë dhe ulluqeve është zakonisht nano-impregnimi. Kostot shtesë mund të përfshijnë: bojë, bojë, pastrues me presion të lartë, marrje me qira të një platforme me ngritje të lartë, e cila kushton mesatarisht 20-130 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,485. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i pastrimit të çatisë dhe ulluqeve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,726 profesionistë të regjistruar
87,723 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrimi i kulmeve dhe ulluqeveÇmimet mesatare

Çmim të ulët108,00 L/m2
Çmimi mesatar148,80 L/m2
Cmim i larte204,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pastrimit të çatisë dhe ulluqeve

Për të mësuar çmimin e saktë të pastrimit të kulmit dhe ulluqeve, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pastrimit të kulmit dhe ulluqet.

Pastrim dore120.0L / M.
Pastrimi manualisht i hendekut, duke hequr papastërtitë dhe fletën duke lënë pa teknologji
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Më i pastër180.0L / M.
Pastrimi i ulluqeve me aparate të veçanta që kanë një kruajtës në një fund dhe në bllokimin e dytë.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Pastrues robotik240.0L / M.
Pastrimi i pastruesve të hendekeve robotike që do të kalojnë të gjitha llojet e ulluqeve (të rrumbullakëta dhe këndore, të larta dhe të ngushta). Propeller gome hiqet nga gjethet, twigs dhe papastërtitë e tjera nga hendeku.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Pastrimi i kulmeve.120.0L / m2
Pastrimi i kulmeve nga myshk, lichens dhe papastërtitë e tjera natyrore të shkaktuara nga ndikimet natyrore.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime te pastrimitSa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?