Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrimi i kondicionerit

Jeni duke kërkuar për teknologjinë e pastrimit të ajrit të kondicionuar? Ne kemi 16,547 teknikë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrimi i kondicionerit

Sa kushton pastrimi i një kondicioneri? Gjatë pastrimit të kondicionerit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrimi i njësisë së brendshme, aplikimi i lëngut dezinfektues, pastrimi i filtrave të pluhurit, shërbimi. Çmimet e pastrimit të ftohjes janë rreth 40-100 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në pastrimin e ajrit të kondicionuar është zakonisht zëvendësimi i filtrave. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: filtër, lëng pastrimi, i cili kushton mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,547. Mos kërkoni më tej: pastrimi i ajrit të kondicionuar, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrimi i kondicioneritÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 940,00 L/një pjesë
Çmimi mesatar4 272,00 L/një pjesë
Cmim i larte6 480,00 L/një pjesë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të ajrit të kondicionuar

Për të mësuar pastrimin e saktë të çmimit të ajrit të kondicionuar, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Pastrimi i ajrit të kondicionuar.

Shfaqja vjetore parandaluese5 340,00L / një copë
Inspektimi vjetor i kondicionuar i ajrit parandalues ​​me njësi të shumta shtëpie
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Çmontim5 400,00L / një copë
Heqja e pjesës së jashtme multi (për shkak të izolimit të ndërtesës, riparimit, fasadave të pikturës ose shkëmbimeve të njësisë)
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Diagnostifikim4 140,00L / orë
Dalja dhe diagnostifikimi i çrregullimit të ajrit të kondicionuar
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Pastrim2 940,00L / një copë
Pastrimi i njësisë së brendshme të ajrit të kondicionuar, pastrimit, dezinfektimit dhe kontrollit të funksionalitetit të taksave të kondensuar, funksionalitetit të kontrollit dhe gjendjes së tifozëve të njësisë së jashtme
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
KondicionerSa kushton klimatizimi? Për kondicionerët shpesh bëjmë këto shërbime: montim dhe riparim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023