Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrim i tepihave me lageshti

Jeni duke kërkuar për një pastrues qilimash? Ne kemi 9,303 pastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Pastrim i tepihave me lageshti

Sa kushton rrahja e tapetit? Me rastin e rrahjes së tapeteve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rrahje dhe pastrim të shkallëve, qilima të mëdhenj dhe zyra. Çmimet e pastrimit të këmbëve janë rreth 15-18 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në rrahjen e tapetit është zakonisht marrja me qira e rrahësve. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: nxjerrjen e ujit nga tapetet me ngrohje, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 9,303. Mos kërkoni më tej për të gjitha furnizimet tuaja të preferuara artizanale: Mund të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Pastrim i tepihave me lageshti

Çmimet mesatare

Çmim të ulët42,00 L/m2
Çmimi mesatar64,80 L/m2
Cmim i larte120,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të qilimave

Për të mësuar çmimin e saktë të qilima, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e qilim.

Familje90.0L / m2
Ardhja e qilimave shtëpiake. Mundësia e avullit me avull, pastrim kimik ose qilima shamponimi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Qilima narworm150.0L / m2
Tendë të të gjitha qilimave të bordit. Mundësia e avullit me avull, pastrim kimik ose qilima shamponimi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Carpets copë180.0L / m2
Arteria e qilima pjesë. Mundësia e avullit me avull, pastrim kimik ose qilima shamponimi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Hapësira të korporatave60.0L / m2
Duke marrë qilim në hapësirat e korporatave. Mundësia e avullit me avull, pastrim kimik ose qilima shamponimi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Sherbime te pastrimitSa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?